Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Cześć,

Jak w temacie, chciałbym zakupić DXM jako Robafen Cough Liquidgels Dextromethorphan HBr, USP 15mg, 20 Liquidgels (3 Packs) na Amazon (USA).
Czy to legalne? Nie będę miał problemów jak dojdzie do celników?

pozdrawiam,
ac
  • 567 / 53 / 0
Jesli w polsce sa regulacje prawne dotyczące zakupu leków z DXM, a ty chcesz to prawo obejsc w taki sposób, to... No logiczne. Jak zamówisz na siebie i znajdą to sie z toba skontaktuja
Predzej martwy niz slaby
  • 3251 / 359 / 2
Niby tak, ale z drugiej strony ja kupowałem na allegro tianeptyne ktora jest na receptę w Polsce i pelen luz. Ale teoretycznie to nielegalne.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1610 / 55 / 0
W teorii sprzedawca nie powinien się nawet zgodzić na wysyłkę... Ale myślę że warte zaryzykowania. Odprawy celne nie zdarzają się tak często... Przy większych pakunkach częściej też
  • 8103 / 914 / 0
Sadze, ze jak kupisz- paczke, góra dwie to, no problema.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 14 / / 0
Dzięki za odpowiedzi. Muszę to jeszcze przemyśleć, nie chcę podejmować ryzyka.
  • 4 / / 0
acoth, nie lepiej kupić robocough?
https://www.amazon.com/dp/B079NSZZ33/re ... UTF8&psc=1]
Living forever
  • 14 / / 0
Dobre, dobre, ale 450 mg of single ingredient Dextromethorphan HBr per bottle nadal jest na u nas na receptę. Poradziłbym się urzędu celnego, ale oni mają daleko gdzieś odpisywanie na maile.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.