Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1039 / 297 / 2
@xiwasa9427 tutaj ludzie oczekują fazy nie martwiąc się teraz o konsekwencje, dopiero później będą tego żałować, nawet nie zdają sobie sprawy jak bardzo, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 140 / 8 / 0
Na mnie skudexa działa dobrze dużo lepiej od retardów. 5 szt i robi robotę :)
  • 2 / / 0
Hej nie wiem czy był tu już taki temat poruszony jak tak to przepraszam ale mam dyskopatie ostra i dostałem skudexe wcześniej jeszcze dorete i nie zażywałem ich w dawkach większych niż zalecił mi lekarz ale skudexa nawet po wzięciu 2-3 tabletek mnie otępiała do tego piłem jeszcze whisky bo dopiero wtedy ból znikał no i zrobiłem tak z 3-4 razy ale nigdy nie było żadnej euforii ani nic no i wczoraj stwierdziłem ze chce wziąć więcej i se odpuścić branie tego bo się zaraz uzależnię wziąłem 26 tabletek thiocodinu 5 skudexy wszystko git było 2 h później zarzuciłem jeszcze 3 tabletki skudexy i po godzinie od tego zacząłem żygać zemdlało mi się raz ale żygałem 3 godziny i dopiero mi przeszło i dziś wstałem ale wciąż mnie dziwnie boli ciało i chce się żygac nie wiem co zrobić mogę

Przeniesiono ~ Atro
  • 2 / / 0
Pamiętam jak mnie kiedyś zgieło,nie mogłem się ruszyć. Okazało się że mam niespojenie łuku, czy jakoś tak. Rodzinny przepisał mi Skudexe, to był mój pierwszy raz z tego typu substancja. Normalnie czułem jak ze mnie schodzi, mega przyjemne uczucie.
Przy kolejnym razie już bez efektu wow, pomaga na ból.
  • 742 / 91 / 22
Dałem 2 tabletki matce 80-letniej, bo miała zapaleniee nerwu trójdzielnego. Nie dość, że jej przeszło, to jeszcze powiedziała coś w stylu "o k..., jak się dobrze czuję". :) Wcześniej wzięła oxazepam 10 mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.