Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Przeniesiono ~ Atro
Przy kolejnym razie już bez efektu wow, pomaga na ból.
I teraz pytanie czy jak będę łykał z 7/8 tabsów, oczywiście na raz to ten dexketoprofen odbije się jakoś na zdrowiu fizycznym są to paki 75+25.
I czy można zamiast podkładu z rolek lub clona użyć lorazepamu lub Bromka bo tylko to mam na stanie.
a na jaką cholerę jakaś "podkładka" ?
nie czepiam się, tylko serio mnie to ciekawi.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
15 maja 2018Aughoria pisze: Witam , jestem w posiadaniu 2 opakowan leku skudexa 75 mg Tramalu + 25 mg deksketoprofenu , czy ktos mial z tym wczesniej doczynienia ? Nie znalalazlem zadnych informacji o deksketoprofenie na forum . Czy cos sie moze stac gdy zjem tego np. 200 mg ?
Zmieniono nazwę leku w tytule na poprawną ze skudaxa na skudexa~Duce
Zmieniono w tytule nazwę substancji czynnej w leku z "tramal" na "tramadol" – Catch
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.