Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 159 / 10 / 0
Na mnie skudexa działa dobrze dużo lepiej od retardów. 5 szt i robi robotę :)
  • 2 / / 0
Hej nie wiem czy był tu już taki temat poruszony jak tak to przepraszam ale mam dyskopatie ostra i dostałem skudexe wcześniej jeszcze dorete i nie zażywałem ich w dawkach większych niż zalecił mi lekarz ale skudexa nawet po wzięciu 2-3 tabletek mnie otępiała do tego piłem jeszcze whisky bo dopiero wtedy ból znikał no i zrobiłem tak z 3-4 razy ale nigdy nie było żadnej euforii ani nic no i wczoraj stwierdziłem ze chce wziąć więcej i se odpuścić branie tego bo się zaraz uzależnię wziąłem 26 tabletek thiocodinu 5 skudexy wszystko git było 2 h później zarzuciłem jeszcze 3 tabletki skudexy i po godzinie od tego zacząłem żygać zemdlało mi się raz ale żygałem 3 godziny i dopiero mi przeszło i dziś wstałem ale wciąż mnie dziwnie boli ciało i chce się żygac nie wiem co zrobić mogę

Przeniesiono ~ Atro
  • 3 / 1 / 0
Pamiętam jak mnie kiedyś zgieło,nie mogłem się ruszyć. Okazało się że mam niespojenie łuku, czy jakoś tak. Rodzinny przepisał mi Skudexe, to był mój pierwszy raz z tego typu substancja. Normalnie czułem jak ze mnie schodzi, mega przyjemne uczucie.
Przy kolejnym razie już bez efektu wow, pomaga na ból.
  • 871 / 119 / 22
Dałem 2 tabletki matce 80-letniej, bo miała zapaleniee nerwu trójdzielnego. Nie dość, że jej przeszło, to jeszcze powiedziała coś w stylu "o k..., jak się dobrze czuję". :) Wcześniej wzięła oxazepam 10 mg.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 49 / 0
I jak to dziala? bo znajomy ma recke na to na 50 tab i nie wie czy ryzykowac tyle siana w aptece? a recki tez szkoda ;/
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 159 / 10 / 0
Mam lekki zapas skudexy bo łatwiej ją wyrwać niż normalnego trampka.
I teraz pytanie czy jak będę łykał z 7/8 tabsów, oczywiście na raz to ten dexketoprofen odbije się jakoś na zdrowiu fizycznym są to paki 75+25.
I czy można zamiast podkładu z rolek lub clona użyć lorazepamu lub Bromka bo tylko to mam na stanie.
  • 1747 / 525 / 2
@Mindus

a na jaką cholerę jakaś "podkładka" ?

nie czepiam się, tylko serio mnie to ciekawi.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 159 / 10 / 0
@Merx

Żeby nie dostać padaki ?
Przed zażyciem tramadolu lepiej zabezpieczyć się rolkami lecz ich aktualnie nie posiadam
  • 1 / / 0
15 maja 2018Aughoria pisze:
Witam , jestem w posiadaniu 2 opakowan leku skudexa 75 mg Tramalu + 25 mg deksketoprofenu , czy ktos mial z tym wczesniej doczynienia ? Nie znalalazlem zadnych informacji o deksketoprofenie na forum . Czy cos sie moze stac gdy zjem tego np. 200 mg ?

Zmieniono nazwę leku w tytule na poprawną ze skudaxa na skudexa~Duce

Zmieniono w tytule nazwę substancji czynnej w leku z "tramal" na "tramadol" – Catch
ojebalem raz cale opakowanie tego gowna, tak mnie wyjebalo ze poszedlem spac i obudzilem sie na podlodze z wybitym barkiem(prawdopodobnie mialem napad padaczki) ale jazda byla juz w pewnym momencie wszystko sie krecilo i rozplywalo a przynajmniej tyle pamietam pozdrawiam opio
  • 72 / 4 / 0
Heh pamiętam jak właśnie na ten lek się nadzialam, wychodząc z oddzialu detoksykacyjnego od majki z nerwobolami z receptą na skudexe. Brałam wtedy dodatkowo buprenorfiny (o czym lekarka też została poinformowana, odpowiedziała mi że w takim razie nic nie powinno mnie boleć %-D) i nauczyło mnie to sprawdzania substancji czynnej każdego leku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.