Wkręcam sobie, czy ta dawka zjadła mi mózg??? :-(
Jak często jesz cukierki?
06 maja 2018Psajkonaucik pisze: To nie jest jakaś ogromna dawka. Nawet jak na taką wagę. Wiem, bo ważę niewiele więcej, a nieraz 200 mg wlatywało. Nie wiązałbym tego z pojedynczą akcją. Możliwe, że sobie wkręcasz. Każdemu czasami brakuje odpowiednich słów. ;)
Jak często jesz cukierki?
06 maja 2018polymerase pisze: meskaliny ?
Scalono. MrRabbit.
''kurwa'' stuk stuk , ''zajebiście'' mlask mlask , ''ale jebło'' , szur szur, 'mmmmmmm''
normalka
07 maja 2018OdwiertKorzenny pisze: Większość ludzi jak się dobrze porobi MDMA to nie są wstanie sklecić normalnego zdania.
''kurwa'' stuk stuk , ''zajebiście'' mlask mlask , ''ale jebło'' , szur szur, 'mmmmmmm''
normalka
no dobrze, ale ja nie mówię o tripie tylko 3 tyg po tripie
ziomek455 pisze:
Ogólnie ja ważę 40 kg i czasami biorę 300 to potem mam jakieś takie... Luki w pamięci? Ogólnie zaczęło mnie to trochę irytować, bo jednak jak jestem po mce i nawet jak wjedzie to wszystko ogarniam, wiem co robię i tak dalej. Ale na drugi dzień nie wiem np. jak doszło do tego, że znalazłam się na dworze. Albo nie pamiętam, czemu siedziałam w salonie, kiedy reszta ekipy znajdowała się w kuchni. Śmieszna sprawa, ogólnie. (też jestem dziewczyną jak coś, może to od naszych miesiączek zależy czy coś, wiesz, hormony mogą wpłynąć na to, jak się pixa przyjmie)
Scaliłem DexPL
mi chodzi o pamięć słowna tylko, nie wiem może miałam jakiś taki okres może emka a może jeszcze milion innych rzeczy, pewnie nigdy się nie dowiem, albo mi przejdzie
Nie cytuj posta który znajduje się bezpośrednio nad twoją wypowiedzią. Użyj opcji mention. DexPL
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.