hehe
Zatem jak to u was wyglądało? zabiliście już swoje ego oddajać się przyjemnej pustce by pokazała wam sens swego istnienia? czy może pierwszy raz słyszycie o takim pierdoleniu?
można się całkiem nieźle uspokoić, jak ktoś już i tak nie robi nic sensownego :cheesy:
edit: nie działa po ketonach
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Jeśli ktoś chce je spędzić po swojemu, czytaj: odpowiada mu wewnętrzny spokój, mordowanie ludzi
O czym jest ten temat?
[mention] ZajacWpiasku[/mention], czy pierwszy raz czytam takie pierdolenie? Nie.
Spokojnie się tutaj odnajdziesz.
Słonik.
30 stycznia 2018ZajacWpiasku pisze: zabiliście już swoje ego oddajać się przyjemnej pustce by pokazała wam sens swego istnienia?
w tzw. przyjemnej pustce nie odnajdziesz tzw. sensu swojego istnienia. (nawet na tym przykładzie widać, że język jest ułomny jeśli chodzi o wyrażanie tych misteriów)
przynajmniej nie w sposób, w który Ci się wydaje - szukając sensu, pragnąc go, uważając, że odnalezienie go może Ci w jakikolwiek sposób pomóc w życiu doczesnym, robisz to ciągle na poziomie ego, z powodu ego.
pogoń za sensem w stylu jakiegoś rat race jest całkowicie bezsensowna. nie musisz nic robić, sens ma zawsze w sobie.
Jak wole miec swoje ego, bo daje mi jakas motywacje od - do. Pozbede sie ego, to zostanie moja artystyczna dusza z ktora nic nie zrobie bo az takiego talentu nie mam.
Wystarczy mi kilka lotów na dyso i sajko zeby wiedziec co we mnie gleboko siedzi i na co mnie obiektywnie stac. Nie kreci mnie ta wolnosc. Kreci mnie wolnosc, bo wolnosc juz mamy . Wolnosc wyboru mi wystarcza.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.