Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 7 / 0
Ostatnio się zastanawiałem czy też tak macie. Parę lat temu zacząłem swoją przygodę z pigułkami. Często wyglądało to tak że spotykaliśmy się we 4 kupowaliśmy po 1 bądź po 1,5 tabsa do tego amarenke na głowę i szliśmy do lasu... I za każdym razem jeden z moich ziomków na bombie wracał wspomnieniami do czasów dzieciństwa (przedszkole te sprawy ). Kiedyś nie wytrzymałem i mu powiedziałem że psuje mi fazę tym ciągłym pierdoleniem o przedszkolu... Tydzień temu poczęstowałem innego znajomka 3 cmc. No i chcąc nie chcąc usłyszałem cały życiorys a głównie właśnie szczenięce lata. Sero tak działa na zwierzenia i wspomnienia ??? Piszcie swoje historie :) pzdr
  • 5105 / 884 / 0
Tak to dziala. Opowiadanie stoy of my lajf. Ja opowiadalem rozne rzeczy nad ktorymi bym sie zastanowil, rzeczy wsydliwe. Potem czlowiek zaluje ze tak rozwiaźle gadał. Lubie tak gadac randomom bo mysle ze to nie pojdzie w eter/
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1141 / 116 / 0
A ja tam to lubie i mysle ze to zbliza do siebie ludzi.
Najgorzej jak jakis pacan pomysli sobie po tripie 'o kurwa co ja mu nagadalem?!''

Po co brac cos, po czym masz ochote opowiedziec wiele roznych rzeczy i sie powstrzymywac?
WTF?

EDIT: sa pewne wyjatki, 3mmc nauczylo mnie ze nie kazdemu mozna wszystko powiedziec na bani bo ludzie sa rozni. Ale i tak lubie sobie pogadac o wszystkim i o niczym na wysokim levelu empatii i szczerosci po ketonach.

Niestety rzadko z kim mozna, bo potem jak wspomnial wyzej kolega - ludzie rozgaduja i robia z ciebie debila :D
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 6 / 0
ja kocham wspominać, rozkminiac, dzielić się swoim stpty of lajf z kimś i słuchać takich opowieści
ale tylko z odpowiednimi ludźmi z którymi coś więcej to wnosi,
w innym wypadku często mnie to nudzi, męczy i też psuje faze
  • 96 / 7 / 0
Ja na początku miałem podobnie. Że lubialem gadać to i owo. Później jednak wolałem być słuchaczem "niby" i rozkoszować się rozpierdolem w głowie :p no ja zazwyczaj cpie z ludźmi , z którymi się dobrze znam i jest niepisana zasada że co na fazie to dalej nie idzie...ale znowu nie każdy tak ma. Niektórzy wypracowali metodę nie mówienia :p ja jestem świetnym przykładem. No chyba że spotkam się z ziomem co waliliśmy razem parę lat wstecz to wtedy napewno temat się znajdzie :))
  • 564 / 52 / 0
Zawsze dzien po jestem mocno wkurwiony ze musialem komus rozpierdolic polowe zyciorysu. Jedyny regret. No ale co zrobisz, przynajmniej relacje sie polepszaja
Predzej martwy niz slaby
  • 96 / 7 / 0
W sumie masz rację. Polepszają się :) pojawia się empatia. Nie ma co ukrywać ale serotogeniki zbliżają lepiej niż alkohol :))
  • 10 / / 0
Posiada szzątki wspomnień, Ale, najelepiej bawiłem się po euforykach.
Uwaga! Użytkownik szczontkowy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 7 / 0
Hehehe
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...