The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Najgorzej jak jakis pacan pomysli sobie po tripie 'o kurwa co ja mu nagadalem?!''
Po co brac cos, po czym masz ochote opowiedziec wiele roznych rzeczy i sie powstrzymywac?
WTF?
EDIT: sa pewne wyjatki, 3mmc nauczylo mnie ze nie kazdemu mozna wszystko powiedziec na bani bo ludzie sa rozni. Ale i tak lubie sobie pogadac o wszystkim i o niczym na wysokim levelu empatii i szczerosci po ketonach.
Niestety rzadko z kim mozna, bo potem jak wspomnial wyzej kolega - ludzie rozgaduja i robia z ciebie debila :D
ale tylko z odpowiednimi ludźmi z którymi coś więcej to wnosi,
w innym wypadku często mnie to nudzi, męczy i też psuje faze
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.