Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
Co proponujecie na lepsze ogarnianie spraw, lekkie pobudzenie, szukam coś podobnego do 4F-MPH, może jakiś RC?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 2897 / 619 / 10
Fenidaty najlepsze. Z RC polecam izopropylofenidat.
izopropylofenidat-t43923.html
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 145 / 1 / 0
Mam IPH i na początku coś dawało, potem ta sama dawka dawała uboki a efektów brak.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 1141 / 117 / 0
Jak jeszcze nie miałem ataków paniki i innych chorobowych gówien, to na studiach korzystałem z hexenu, rozsądnie go dawkując. Gdyby nie hexen nie zaliczyłbym zeszłorocznej sesji zimowej.

Teraz uczę się bez stimów (poza kofeiną). Ja bym nie celował w RC tylko w normalną amfetaminę.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 35 / 0
no tak, ale teraz jest wysyp wszelakiej maści RC stimów, w większym mieście ciężko z fetką chyba
  • 404 / 40 / 0
Koledzy wyżej maja racje np metylofenidat z którym dośc często opcuję podnosi IQ moim zdaniem o 8 pkt w moim przypadku...Żaden stymulant,choc pozwala nam ,na chec do wytężonej pracy,to nie podnosi IQ i koncetracji w takim stopniu...Fenidaty i piracemat,a amfetamine zostaw sobie do zabawy...Chodzi o to,ze ja na twoim miejscu,tak bym zrobił,ale wybór należy do Ciebie...Powodzenia
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.