Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Niedługo wracam z Włoch, będę podróżował z lotniska w Bergamo na lotnisko Modlina w Warszawie. Chcę przywieźć coś około grama kokainy i moje pytanie brzmi następująco: Warto ryzykować? Dodam, że na miejscu nie mam za bardzo możliwości kupna towaru. Po drugie, czy ktoś orientuje się jak przebiega proces kontroli pasażerów oraz po trzecie - znacie skuteczne metody transportu tak stosunkowo niewielkich ilości kokainy?
  • 1294 / 230 / 0
Czytający to forum policjanci już sontaktowali się ze strażą graniczną na lotnisku w Modlinie i razem zacierają ręce.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 404 / 40 / 0
11 września 2017Kobrzynski pisze:
Witam. Niedługo wracam z Włoch, będę podróżował z lotniska w Bergamo na lotnisko Modlina w Warszawie. Chcę przywieźć coś około grama kokainy i moje pytanie brzmi następująco: Warto ryzykować? Dodam, że na miejscu nie mam za bardzo możliwości kupna towaru. Po drugie, czy ktoś orientuje się jak przebiega proces kontroli pasażerów oraz po trzecie - znacie skuteczne metody transportu tak stosunkowo niewielkich ilości kokainy?

Amerykanie zamawiali przesyłkami na szkrzynki pocztowe,po kryzysie w 2008 na domy zabrane przez banki pustostany np ketamine,był o tym program na NG...Najlepsza akcja to kontener na slupa,jak to robi 'Ndrangheta we Wloszech...Ja sie spotkałem,jak typy wozili pociagiem z Holandii 1kg palenia,ale w pociagu mieli to schowane nie przy sobie w razie czego.Ja osobiście odradzałbym Ci,bo gra nie warta świeczki.Do tego samolot,to najgorszy przypał w tych czasach.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.