Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nos ma najwidoczniej bezpośrednie połączenie z końcówką jelita grubego, a kluczem odblokowującym to połączenie jest większość substancji z grupy stymulantów
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
20 sierpnia 2017Hash_Oil pisze: Spidy zwiększając poziom dopaminy w synapsie, zwiększają poziom acetylocholiny, która aktywuje receptory muskarynowe, które z kolei pobudzaja perstaltykę jelit.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Molekuła w nosie i w dupie nabiera mocy, myśli zaczynają uderzać z siłą sraki praptaka. Nos znieczulony, moje jenkemy pachna, . maski gazowej przecież nie ma co zakładać .
Lepiej to zrobić zanim stymulant w pełni się załaduje sie, mniejsze ryzyko ze z wysiłku żyłka nam czole pęknie
. Pozdro i z fartem na tych kiblach. Jakby głos z kibla pytał, to mu nie oidpowiadajcie.
Sranie to jest życie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
20 sierpnia 2017pomasujplecki pisze:Mało tego, ten mechanizm zaczyna działać już w momencie polowania na zdobycz. Ja zawsze jak montuje ćpanie to mnie bierze sranie :retarded:20 sierpnia 2017Hash_Oil pisze: Spidy zwiększając poziom dopaminy w synapsie, zwiększają poziom acetylocholiny, która aktywuje receptory muskarynowe, które z kolei pobudzaja perstaltykę jelit.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Tak, oczywiście. Jak czegoś nie ogarniasz umysłem, to uprość - tak, by rzeczywistość zaczęła pasować do Twojego wyobrażenia.
Mechanizm, który opisałeś, ma prawo działać po użyciu stymulantów, a nie od razu po zwizualizowaniu sobie wciągnięcia towaru, którego nawet jeszcze nie masz. Nie może też działać w trakcie dzielenia towaru na stole, a jakieś 90% użytkowników tych substancji Ci powie, że działa. "Masz gówniany towar" to najgorsze wyjaśnienie tej kwestii, jakie potrafię sobie wyobrazić ;)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.