Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nos ma najwidoczniej bezpośrednie połączenie z końcówką jelita grubego, a kluczem odblokowującym to połączenie jest większość substancji z grupy stymulantów
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
20 sierpnia 2017Hash_Oil pisze: Spidy zwiększając poziom dopaminy w synapsie, zwiększają poziom acetylocholiny, która aktywuje receptory muskarynowe, które z kolei pobudzaja perstaltykę jelit.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Molekuła w nosie i w dupie nabiera mocy, myśli zaczynają uderzać z siłą sraki praptaka. Nos znieczulony, moje jenkemy pachna, . maski gazowej przecież nie ma co zakładać .
Lepiej to zrobić zanim stymulant w pełni się załaduje sie, mniejsze ryzyko ze z wysiłku żyłka nam czole pęknie
. Pozdro i z fartem na tych kiblach. Jakby głos z kibla pytał, to mu nie oidpowiadajcie.
Sranie to jest życie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
20 sierpnia 2017pomasujplecki pisze:Mało tego, ten mechanizm zaczyna działać już w momencie polowania na zdobycz. Ja zawsze jak montuje ćpanie to mnie bierze sranie :retarded:20 sierpnia 2017Hash_Oil pisze: Spidy zwiększając poziom dopaminy w synapsie, zwiększają poziom acetylocholiny, która aktywuje receptory muskarynowe, które z kolei pobudzaja perstaltykę jelit.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Tak, oczywiście. Jak czegoś nie ogarniasz umysłem, to uprość - tak, by rzeczywistość zaczęła pasować do Twojego wyobrażenia.
Mechanizm, który opisałeś, ma prawo działać po użyciu stymulantów, a nie od razu po zwizualizowaniu sobie wciągnięcia towaru, którego nawet jeszcze nie masz. Nie może też działać w trakcie dzielenia towaru na stole, a jakieś 90% użytkowników tych substancji Ci powie, że działa. "Masz gówniany towar" to najgorsze wyjaśnienie tej kwestii, jakie potrafię sobie wyobrazić ;)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.