Poprawiłem nazwę tematu /pomasujplecki
Jako tako czyste MDMA nie działa na tyle stymulująco, żeby miało być bezpośrednio induktorem schiz, odpowiadają za to głównie puste stymulanty i przeoranie organizmu.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
10 sierpnia 2017pomasujplecki pisze: Zdarzały się przypadki, że MDMA na tyle wypłukało człowieka z makroelementów potrzebnych do zdrowego funkcjonowania, że pojawiały się potem lęki o to czy nic nie zostało uszkodzone. Trzeba zadbać o suplementacje i nawodnienie się w trakcie seansu i pozwolić się potem zregenerować.
Jako tako czyste MDMA nie działa na tyle stymulująco, żeby miało być bezpośrednio induktorem schiz, odpowiadają za to głównie puste stymulanty i przeoranie organizmu.
Myślę, że nie potrzebnie mixowałeś z ziołem. I też fakt, możliwe że jakieś wypełniacze miałeś.
ecstasy jest na tyle dobrym drugiem, że warto jechać po niego do holandii niż kminić od sebów na ulicy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
10 sierpnia 2017pomasujplecki pisze: No z punktu widzenia predyspozycji każda zmiana stanu świadomości może być przyczyną znerwicowania, ale żeby najsłodsze MDMA? :'(
Myślę, że nie potrzebnie mixowałeś z ziołem. I też fakt, możliwe że jakieś wypełniacze miałeś.
ecstasy jest na tyle dobrym drugiem, że warto jechać po niego do holandii niż kminić od sebów na ulicy.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.