Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5356 / 961 / 0
[ external image ]

IUPAC: (8β)-N,N-Diethyl-6-propyl-9,10-didehydroergoline-8-c

PRO-LAD,
6-propyl- 6-nor- Lysergic acid diethylamide,

W necie można znaleźć sporo informacji. Nie widzę tematu na naszym forum więc dodaję. Może ktoś miał okazję badać tego lizera. Dostać obecnie PRO-LADa chyba trudno, może gdzieś jest u zagranicznych V.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3651 / 999 / 2
I co tam z tym PRO-LADem coś ruszyło? Dlaczego ETH-LAD jest w ofercie a PRO-LAD nie. Z tego co wyczytałem, po PRO-LAD świat to jeden wielki fraktal, yes?
sky is the limit
  • 386 / 117 / 2
Ogólnie lipa ten PRO-LAD spodziewałem się czegoś w stylu AL-LADa a to bardziej zbliżone do MiPLA
ODPOWIEDZ
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.