Z góry nie wiem czy ten post umiesciłem w odpowiednim dziale...
Ale mam nadzieje ,ze nie zostanie usuniety i ktoś na niego odpowie ..
Pare dni temu wypiłem 4-5 piw max w tym czasie bardzo minimalna dawkę medefronu .
Byłe to około 5 x miejsza sciezka która posypął sobie znajomy , ja badziej dla minimalnego poprawienia humoru :)
Powiedział bym ,ze było to około 30 - do 50 mg aczkolwiek nie mam pewnosci i trudno mi okreslić w taki sposób .
Uwaza, ,ze była nieznaczna .
Zostałem złapany za jade pod wpływem alkoholu i przewieziony na badanie krwi alko plus dragi .
Tes na krew po około 2 h , wczensiej nie zazywałem zadnych dragów w okresie dłuzszego czasu wiec na pewno nie wyjdzie .
i tu mam pytanie , czy mefedron jest w stanie w jakis sposób zbic alko z krwi jak amfetamina ?
Czy policyjne tsty labolatoryje sa w stanie wykryć taka zznikomą ilość po takim czasie razem z alko ?
Jeśli wyjdzie mi opinia ze brałem amfe ( bo o takich historiach słyszałem ) Jestt mozliwośc poprosić o dokładniejsze testy czy cos ?
Proszę o opinie kazdego kto miał podobny problem lub wie cokolwiek na ten temat :)
Z góry dzieki za od pozdrawiam
Nie ma co się łudzić, wsiadając za kółko po ćpaniu zawsze ryzykujesz, nie wspominając że sam fakt jazdy pod wpływem kwalifikuje się na odstrzał, nieważne czy legalne czy nie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
To alkohol może zwiększyć stężenie dragów we krwi,
inne opcje jak szybszy metabolizm alko po dragach to bajki : )
wykryje Ci sporo alko nie wiem na oko co najmniej 2 promili, do tego krechę również, nie ważne jak mała przecież zażyta w dodatku tego samego dnia.
Na Twoim miejsu szykowałbym hajsy na dobrego adwokata, który obniży Ci karę jak tylko się da, chociaż na cuda bym nie liczył.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.