Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Czesć ,
Z góry nie wiem czy ten post umiesciłem w odpowiednim dziale...
Ale mam nadzieje ,ze nie zostanie usuniety i ktoś na niego odpowie ..
Pare dni temu wypiłem 4-5 piw max w tym czasie bardzo minimalna dawkę medefronu .
Byłe to około 5 x miejsza sciezka która posypął sobie znajomy , ja badziej dla minimalnego poprawienia humoru :)
Powiedział bym ,ze było to około 30 - do 50 mg aczkolwiek nie mam pewnosci i trudno mi okreslić w taki sposób .
Uwaza, ,ze była nieznaczna .
Zostałem złapany za jade pod wpływem alkoholu i przewieziony na badanie krwi alko plus dragi .
Tes na krew po około 2 h , wczensiej nie zazywałem zadnych dragów w okresie dłuzszego czasu wiec na pewno nie wyjdzie .
i tu mam pytanie , czy mefedron jest w stanie w jakis sposób zbic alko z krwi jak amfetamina ?
Czy policyjne tsty labolatoryje sa w stanie wykryć taka zznikomą ilość po takim czasie razem z alko ?
Jeśli wyjdzie mi opinia ze brałem amfe ( bo o takich historiach słyszałem ) Jestt mozliwośc poprosić o dokładniejsze testy czy cos ?
Proszę o opinie kazdego kto miał podobny problem lub wie cokolwiek na ten temat :)
Z góry dzieki za od pozdrawiam
  • 62 / 9 / 0
mefedron jak i amfetamina nie zbija alkoholu z krwi tylko stymuluje przez co nie czujesz że jesteś najebany. Badanie wykaże więc faktyczny stan alkoholu w Twojej krwi. Co do dokładniejszego badania to zawsze możesz się odwołać ale nie wiem jakie są procedury.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 3 / / 0
Słyszałem ,ze amfa zwieksza metabolizm czy tez spalanie alkoholu ..
Wiec nie za dobrze to wygląda ..
Aczy miał ktoś stycznosc z takimi badaniami i meffff ?
  • 14 / 1 / 0
Sytuacja z przed roku. Mój kolega wciągał mefedron (dzisiejszy mefedron to nie prawdziwy mefedron) nie pił alkoholu,zatrzymała go policja i zrobili testy. Wykryło mu metaamfetamine, i zabrali mu prawo jazdy.
  • 3 / / 0
nie dobrze ... ciekwe jak metabolizuje mała kreske
  • 4807 / 271 / 0
Czytałem o niejednym przypadku zarówno u nas jak i za granicą o wykryciu amfetaminy lub metamfetaminy na testach po zażyciu mefedronu. Wiele RC jest wykrywanych na testach jako twarde dragi.

Nie ma co się łudzić, wsiadając za kółko po ćpaniu zawsze ryzykujesz, nie wspominając że sam fakt jazdy pod wpływem kwalifikuje się na odstrzał, nieważne czy legalne czy nie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 12 / 1 / 0
W dodatku wydaje mi się, że jest na odwrót niż piszesz.
To alkohol może zwiększyć stężenie dragów we krwi,
inne opcje jak szybszy metabolizm alko po dragach to bajki : )
wykryje Ci sporo alko nie wiem na oko co najmniej 2 promili, do tego krechę również, nie ważne jak mała przecież zażyta w dodatku tego samego dnia.
Na Twoim miejsu szykowałbym hajsy na dobrego adwokata, który obniży Ci karę jak tylko się da, chociaż na cuda bym nie liczył.
Uwaga! Użytkownik samsqunk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Napisz jak sie to dla Ciebie skończyło bo jestem ciekawy
  • 57 / 5 / 0
Ja kiedyś miałem taką akcję ze skonczylem terapie i następnego dnia zacząłem dawać w palnik. Wziąłem ze 2 sztuki ówczesnego mefedronu, jedna żółtego kryształu na wieczór, a druga biała następnego dnia i wypiłem trochę wódki. Miałem robiony test taki z apteki i nic nie wyszło.
  • 694 / 70 / 0
U mnie spotkania z drogowka byly dosyc czeste, jeszcze za czasow legalnosci jechalem okolo 30min po 3MMC, po zatrzymaniu zrobiono mi test narkotykowy (slina), oczywiscie wyszla im feta, zabrali mnie wiec na badanie krwi, ktore nic nie wykazalo - lacznie 3h na dolku. Podobne historie juz z ostatnich tygodni to 3 kontrole, podczas wszystkich test na alko+narkotest na sline, i nie ma sie co dziwic, bo poruszalem sie wtedy ujebany U-47700 tak, ze nawet sam widzialem jak sie przypalowo zachowuje, a co dopiero musial myslec pies ktory mnie zatrzymywal %-D . W dwoch pierwszych testach nic na miejscu nie wykryli, przez co zaoszczedzilem duzo czasu dzieki uniknieciu wywozki na suke, no i troche materialu wciaz plywajacego w moich zylach %-D . Podczas ostatniego z nich, jakies 3 tyg. temu znowu multitesty tutaj mieli jakies nowe urzadzonko, ale tez na sline. Bylem tylko po U-47700 ktorego poprzednie nie wykrywaly, natomiast tutaj im sie udalo - wyszlo opio (ogolnie). Przed zawiezieniem na komende obszukali mi kazda szpare w furze, gdzie oprocz zuzytych kondomow nie bylo czego szukac... nastepnie badanie krwi, ktore nic nie wykazalo. Popytali o jakies pierdoly i wypuscili mnie, a do auta 4 kurwa kilometry... Ogolnie dziwna sprawa te ich testery
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.