Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Siema, mam pytanie do was bo miałem tzn nie miałem stwierdzonej ale no wiem że to było to miałem nerwice serca albo to tam tylko objawy takie bo już zajebiscie wszystko jest ale mam pytanie bo nerwica zaczęła się jakoś na początku stycznia tzn pierwsze objawy i dodam że były one tylko po mj tylko i wyłącznie po mj a po krysi/pix/dziadzie czułem się zawsze super ale raz mnie znowu po mj złapała taka akcja stany lękowe szybkie bicie serca że po prostu od tamtej pory nie palę mj ani nic to już 5 msc w sumie ale chciałbym w sumie na imprezach (kluby) zarzucić jakiegoś cukierasa albo po krysi, możliwe że po prostu miałem tylko takie stany po mj? no bo wcześniej zawsze po krys/pix/dziad tak jak mowilem nie bylo tak tylko mialem tak po mj
  • 2278 / 276 / 3
Zaakceptowałem temat mimo użycia totalnie durnych eufemizmów - "krysia" (da się zrozumieć)/pix (da się zrozumieć)/dziad (co to jest? feta? mam wróżyć z fusów?).

marihuana - jak i wszelkie inne kannabinoidy - to BARDZO silne induktory wszelkich chorób psychicznych, gdzie S&S jest wyjątkowo ważny. Jeżeli wykazujesz tendencje do nerwic, to po prostu daruj sobie palenie. marihuana świetnie indukuje nerwicę, która być może gdzieś by tam sobie siedziała i nigdy się nie ujawniła, gdyby nie ten szajs. marihuana nie jest zdrowa. Trzeba to zacząć powtarzać i mówić o tym cały czas. To jedna z bardziej szkodliwych IMO używek. I, zanim uaktywni się odklejone lobby promarihuanowskie, które pali lolka do snu codziennie, bo to nic nie szkodzi, niech sobie spróbuje przypomnieć tak od razu, jaki dzisiaj jest dzień albo co robili równo tydzień temu. Nie generalizuję.

Jeżeli pytasz, czy możesz coś innego zarzucić, jakąś "krysię" z innym "dziadem", to sprecyzuj najpierw, co to jest. "Krysia" to często (przeważnie?) obecnie klefedron, po którym nerwica bardzo chętnie się uaktywni, jeżeli będą po temu sprzyjające okoliczności. Po stricte stymulantach i rozsądnym użytkowaniu nie powinno być problemów.

Sam mam zadatki na nerwicowca. marihuany unikam jak ognia. Z innymi używkami raczej nie mam problemów, ale wiem, co biorę i wiem, z jakiego źródła (albo z pewnego, albo po prostu sam otrzymuję). Nie ma co ryzykować zdrowia dla jakiegoś wątpliwej jakości "dziada".
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 9 / / 0
cut
Mając na myśli Krysie chodzi mi o kryształ,piguły. Fety nie będę też tykał bo jakoś nie lubie, wiadomo chodzi mi zarzucić te piguły czy walić kryształ z głową raz na dwa tygodnie czy coś :) mj nie tykam już i nie tkne
Nie cytuj postów nad Tobą. ;) - Fene
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Mikrodawki LSD raczej nie leczą ADHD [BADANIE]

Mikrodawki LSD nie okazały się skuteczniejsze od placebo w leczeniu ADHD – informuje pismo „JAMA Psychiatry”.