1-[(4-Bromo-2,5-dimethoxyphenyl)methyl]piperazine
[ external image ]
Więcej informacji:
https://en.wikipedia.org/wiki/2C-B-BZP
Nie jest psychodelikemi bo struktura nie pozwala na aktywacje,ktoregos z receptorow seretoniny.
Dawka juz aktywna to 10-20mg
Czas 3-6 h choc niektore efekty moga do 24h utrzymywac sie.
Dało lekką stymulację, ale nie taką pustą, że nie wiesz co ze sobą zrobić. I tyle.
Potańczyłem w klubie, pogadałem ze znajomymi, nic nadzwyczajnego.
Negatywnych skutków nie doświadczyłem.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.