Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Witam od dlugiego czasu nic nie wale ok. Rok czasu a do tej pory zostaly mi chrostki nakoncu jezyka wydłużony języczek ten dzyndzelek jest tak dlugi ze siedzi mi w gardle jezyk jest bialy i strasznie napuchniety ktos cos?? Dodam ze po gardle caly czas spływa mi przezroczysta klejącą sie wydzielina wydaje mi sie ze mam zapalenie zatok czy to moze byc przez to????
  • 3406 / 534 / 0
Tak jak pisałem, być może to grzybica(candida). Najlepiej wybrać się do dermatologa.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 308 / 17 / 0
Mi sie czesto pojawia bialy osad na jezyku, ale bez zadnych syfow i taki do zmycia szczoteczka przy myciu zebow. Ktos wie czemu?
  • 117 / 18 / 0
chrostki
Ja pierdole.
  • 1008 / 134 / 0
Cos Ty cpal czlowieku?
  • 3406 / 534 / 0
^ketony. :old:
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 14 / / 0
Kochanek Heleny pisze:
Cos Ty cpal czlowieku?
3mmc, 4cmc olbrzymie ilosci wlatywaly
  • 1008 / 134 / 0
A tyle razy mowilem ze sniff jest pod tym wzgledem najgorszym roa. Ja przez pol roku przepuscilem przez zoladek i tylek okolo 80-100g 4cmc i nie ma zadnych powarzam zadnych dolegliwosci. Nosem to sie je coco czy MDMA a nie takie wynalazki...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.