Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Witam od dlugiego czasu nic nie wale ok. Rok czasu a do tej pory zostaly mi chrostki nakoncu jezyka wydłużony języczek ten dzyndzelek jest tak dlugi ze siedzi mi w gardle jezyk jest bialy i strasznie napuchniety ktos cos?? Dodam ze po gardle caly czas spływa mi przezroczysta klejącą sie wydzielina wydaje mi sie ze mam zapalenie zatok czy to moze byc przez to????
  • 3406 / 534 / 0
Tak jak pisałem, być może to grzybica(candida). Najlepiej wybrać się do dermatologa.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 308 / 17 / 0
Mi sie czesto pojawia bialy osad na jezyku, ale bez zadnych syfow i taki do zmycia szczoteczka przy myciu zebow. Ktos wie czemu?
  • 117 / 18 / 0
chrostki
Ja pierdole.
  • 1009 / 134 / 0
Cos Ty cpal czlowieku?
  • 3406 / 534 / 0
^ketony. :old:
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 14 / / 0
Kochanek Heleny pisze:
Cos Ty cpal czlowieku?
3mmc, 4cmc olbrzymie ilosci wlatywaly
  • 1009 / 134 / 0
A tyle razy mowilem ze sniff jest pod tym wzgledem najgorszym roa. Ja przez pol roku przepuscilem przez zoladek i tylek okolo 80-100g 4cmc i nie ma zadnych powarzam zadnych dolegliwosci. Nosem to sie je coco czy MDMA a nie takie wynalazki...
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.