Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 103 / 5 / 0
Tak sobie przeglądałem internet i natrafiłem na coś ciekawego: narkoman uzależniony od heroiny umarł, naprawdopodobniej z powodu przedawkowania. Sekcja zwłok wykazała, że w środku miał gówno ważące 9kg (22lbs). Załączam zdjęcia:

http://imgur.com/75TJemk?r

http://i.imgur.com/75TJemk.jpg

http://i.imgur.com/CO4gWxf.jpg

To gówno sięga od jego odbytu, prawie do jego serca.

Zatkało kakało xD

Daję linki, bo hypek nie przepuszcza tak dużych obrazków, a ja jestem zbyt leniwy by to zmniejszać. Kliknijcie sobie sami :)

Jakim cudem to jest w ogóle możliwe?
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 492 / 16 / 25
Opiaty to zaparcia. Zdarzaja sie też i ewenementy jak gowno gigant i bynajmniej nie jest to sprawa strefy 51.

Po za tym chyba też wolałbym kpinąć niż pozwolić rozerwać sie mojej dupie na amen.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 672 / 126 / 0
Made my day. %-D ale ogolnie to o ja pierdole, jak mozna miec gowno dziekurwawiec kilo?!??!!
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12434 / 2419 / 0
Jenejro pisze:

Daję linki, bo hypek nie przepuszcza tak dużych obrazków..

Jakim cudem to jest w ogóle możliwe?
Tak zostało zaprogramowane : )
  • 9 / / 0
Oto ujawnia się cała prawda o opio, gówniana z nich sprawa.
Ciekawe jest to, że jeden organizm sobie jako tako poradzi, a drugi się zatka i... no.
Uwaga! Użytkownik Skrzydlata nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
Tak się bał skręta ze sraczką na asyście, że wolał lecieć w drugą stronę %-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
Kurwa większe niż bliźniaki noworodki
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 917 / 235 / 0
Może był też uzależniony od loperamidu ;-)
  • 672 / 126 / 0
Loperamid podbija dzialanie opio, w sumie to mozliwe. Kurde, to chyba jest rekord swiatowy jakis w ogole, nie?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
No trzeba byłoby to sprawdzić w Księdze Guinessa
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.