twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
Posty: 3 • Strona 1 z 1
  • 8 / / 0
Jaka może być przyczyna powolnego wzrostu? Nasiona to fem blue powery od vision seeds maja 10dni a wyglądają na 2-3 środowisko staralem się dostosować jak najlepiej; temperatura w boksie 25stopni fp 24/0 ziemia ph 6.5 podlewam odstana kranówką jakieś sugestie? Liście sa jasnozielonego koloru czerwona lodyga, wyglad taki sam jak innych
  • 65 / 6 / 0
Może zły typ żarówy lub nieodpowiednia barwa światła, za mało lumenów/m2?
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 147 / 6 / 0
Jakie masz oświetlenie ?
Ziemia sklepowa czy jakaś mieszanka, czym sprawdzałeś ph ziemi, chińskim miernikiem z allegro, czy jakimś lepszym miernikiem albo testerem "paskowym". ?
Nawoziłeś je czymś już ?
Mogą to być niedobory N,P,K,Mg. Czasami też zdarza się że pestki mają zje**ne geny.
ODPOWIEDZ
Posty: 3 • Strona 1 z 1
Newsy
[img]
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

[img]
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.