I teraz wszelakiej maści medycy niedoszli acz oczytani, bez ogródek. Wyjdzie z tego? Ja wiem, że to wróżenie z fusów. Ale 150mg majki to nie 5mg fenta hcl. Normalnie oddychała przez 5h.
Raczej już się nie wybudzi prawda?
Opiaty to nie wyścigi.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
#mops
Jak się nie wybudzi to deklaruję, że również walę złotego strzała. 100mg fenta, propranolol powinno załatwić sprawę. Ale to nie temat o mnie, możecie do tematu? Co sądzicie? Co tutaj odegra największą rolę? To jak długo mózg był bez dostępu do tlenu czy jak?
Ps. Nie ma limitu, ze po jakims czasie nie ma szans lecz one znacznie maleja.a i komfort zycia po takim przebudzeniu jest raczej nikly nawet jak na cpunskie standardy
#mops
#mops
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.