- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jeśli chcesz mieć jednoczesnie cos na Gaba-a i gaba-b to polecam Phenibut a po czasie ok. 4h zapodać 2 piwka. Elegancko wchodzi.
dash pisze:Jak wyglada sporadyczne stosowanie phenibutu i benzo (np. Alpry). Nawet przy sporadycznym zażyciu wyrabia sie tolerka (np. 2x w tyg phenibut) i już tak fajnie nie działa. Czy ta tolerka z benzo i phenibutu sie kumuluje? jedno działa na gaba-a, a drugie na gaba-b.
UwalniamEmocje pisze:Fenibut to nie jest żadne placebo i autentycznie działa.
Miks z sulbutiaminą polecany w komentarzach w pewnym sklepie internetowym również tak średnio.
Natomiast miks z inozytolem to jest to. (1.2g fenibutu + 10g inozytolu, wypite w przeciągu 3 godzin)
Poprawa samopoczucia, wyluzowanie, ciśnięcie beki ze wszystkiego.
Trzyma co najmniej 4 godziny, nie wiem ile dokładnie bo nie ma wyraźnego zejścia - pod tym względem lepsze od giebla.
Jak sobie rozpuścimy w wodzie obie substancje to otrzymujemy całkiem smaczny napój :)
Do tego miksu kiedyś dołożyłem kofeinę (yerba mate). I otrzymałem coś pięknego. Zwiększone odczuwanie rzeczywistości. Przyjemna stymulacja (po samej kofeinie dla mnie jest nieprzyjemna). Całkowity zanik fobii społecznej - byłem przekonany że obcy ludzie naokoło są do mnie przyjaźnie nastawieni co normalnie rzadko mi się zdarza . Nie gwarantuję że na każdego tak zadziała, bo zrobiłem tak tylko raz, i to w specyficznym S&S.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
@hydroksy jak jesz tylko 1g i to jeszcze nie na pusty żołądek to nie dziw się, że nie działa:) Zapodaj 2-3g na pusty żołądek i popij kawą.
10g to jest ilość fajnie podbijająca np. zioło.
Co do fenibutu. 3g? Nie zależy mi na ujebaniu, wolę oszczędzać swój układ GABA.
Widzę że też odczuwasz synergię z kofeiną skoro polecasz popicie kawą. Sprawdzę to.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.