Mozesz zapobiegac stosujac : inhibitory aromatazy(Aromasin ) albo blokery receptorow estrogenowych (nolvadex )
alkohol , cukier , marihuana powoduje podwyzszenie estro
Nie biore koksu i suplementuje sie wszystkim chyba co możliwe, animalpak, cynk, mucana, zielona herbata, kurkumina, leucyna, żen-szenie, dodatkowo biorę NDRI :D
Jak dorzucę ten tamoxifen, to mogę liczyć na to, że więcej fatu spadnie?
Zaciekawiło mnie, dlaczego się na zimę chcesz wyciąć.
I powiedz mi dlaczego ketoza? Jak na Ciebie działa wysoka ilość tłuszczy?
josef pisze:te wszystkie brokuły, soje, cukier możecie sobie wsadzić między bajki Andersena a ezoterykę. testosteron przekształca się w beta estradiol i jest to naturalny szlak w organizmie, prawdopodobnie nie masz żadnych problemów z estro tylko za dużo wpierdalasz i za mało się ruszasz :-) jeśli chcesz farmakologię to polecam tamoxifen, po cyklu na saa zawsze blokowałem się nim i działa
hapter pisze:1600 kcal, to mało strasznie :-D
Zaciekawiło mnie, dlaczego się na zimę chcesz wyciąć.
I powiedz mi dlaczego ketoza? Jak na Ciebie działa wysoka ilość tłuszczy?
Co do farmakologii, to przetestuje ten arimidex chyba, może to pomożę, poprawić wygląd. Bo u mnie to są estrogeny na 100%, ponieważ tłuszcz głownie odkłada mi się na brzuchu, a reszte mam wyżyłowaną. Testosteron badałem i mam ponad normę troszke, prolaktyna niestety też podbita była( dużo fapania^^ ), no ale obecnie, nie odczuwam jej nadwyżki. Estradiol miałem w granicach górnej normy i myśle, że to trzeba zbijać.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.