Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witajcie wszyscy na tym forum. Chciałabym, żeby mi ktoś doradził co mam robić .. Od kilku miesięcy ogarnia mnie mniej lub bardziej przygnębienie, nie chce mi się nic robić, nie potrafię się odezwać do obcych, beczeć mi się chce ... Nie chcę iść do lekarza po psychotropy, bo nie chcę gadać z kimś obcym o moich problemach. Ewidentnie potrzebuję czegoś co mi poprawi nastrój, coś co bym mogła brać codziennie, co drugi dzień. Zielsko odpada, bo mnie zamula i efekt jest taki, że idę spać, a ja potrzebuję czegoś co sprawi, że będę chciała działać, się cieszyć i mieć energię. Nie chodzę nawet do pracy, bo nie podołam, w mojej branży ze smutną miną nic nie zdziałam ... Co myślicie o N2O ? Pomógłby mi? Jak długie ma działanie? A co myślicie z lekami sprzedawanymi w necie w ogłoszeniach? Oszuści pewnie, co witaminę C wysyłają? Doradźcie mi coś proszę, bo jest ze mną coraz gorzej ...
  • 569 / 20 / 0
Podobnie mam jak ty, nie mam ochoty na nic, nic mnie nie cieszy, mam poczucie bezsensu/pustki, jakiś czas temu nachodzily mnie myśli "po co żyć?"

Jedna osoba mi tu napisała, mniej więcej tak "choćby nie wiem jak było chujowo, będę żyć" jak ja to mówię "Alleluja i do przodu" staram/uczę się cieszyć życiem

A substancji jest sporo "dla każdego coś miłego" Pozdro
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 105 / 0
Smutek, depresja, żal
choroby, wojny, rozpacz,
Wszystkie formy samobója
Przed oczyma stają mi ......
Sam już nie wiem, co robić mam
Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła
dość już mam leżenia pod kałużą
ratuj mnie jesienny dobry boże
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś
nawet sex jest banalny i nie cieszy mnie
może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku
Albo w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi
znowu mam doła , znów pragnę śmierci
wracają stare leki i nie mogę w nocy spać
Ból przemijania, choroby, wojny, rozpacz
wszystkie formy samobója dręczą mnie, ach kurwa mać !!!
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 694 / 70 / 0
Ja wyleczylem sie z depresji metafedronem. Polecam, ale nie jak slynna Anna Przybylska, bo ona zdechla na raka bo walila zanieczyszczony mefedron. Tak - mefedron! Na koks jej nie bylo stac, bo kto kurwa placi miliony za pokazanie ryja w reklamie wody mineralnej? Gdyby tak bylo to milionerow bylo by setki wiecej. Kazda jedna dziwka, ktora pierdoli w reklamie zywiec zdroj o zdrowym trybie zycia a tak naprawde w kiermanie trzyma paczke fajek, kazde jebane przez ksiedza dziecko ktore lata usmiechniete a tak naprawde tata mu wchodzi do wanny, i w koncu kazdy fagas ktory niby zapierdala na rowerku i popija ta chujowa kranowe w reklamie kropli bezkitu a w srodku butelki 0.5 byliby bogaczami. Myslicie ze dlaczego pokazuja te ich przejazdy na rowerkach albo spacerki po gorach tylko przez pare sekund? Bo potem albo sie zataczaja albo rotfluja po kwasach albo sie pierdola po krzakach. Tfu!
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 242 / 13 / 0
Ogarnij sie sama ssri zrobi z Ciebie warzywo zanim znajdziesz odpowiedni psychotrop troche to potrwa i moze byc gorzej.
  • 383 / 6 / 0
Rusz dupę, weź się w garść. Zacznij robić coś co zaleje Cie endorfiną. Może jakiś sport. Zacznij biegać, pływać. Początki mogą być ciężkie, ale warto spróbować. Polecam też dobry seks. Taki który przyniesie Ci prawdziwą rozkosz. Pozwól, aby partner miętosił Twoje cycki w swoich dłoniach, rozkoszując się niesamowitym dotykiem. Usiądź na jego noga i złap w dłonie jego kutasa. Regularnymi ruchami zacznij pieścić jego sztywną męskość. Góra, dół, góra dół. Po jakimś czasie zmień technikę i zacznij pocierać jego penisa między swoimi dłońmi jakbyś zamierzała rozgrzać swoje ręce na mrozie. Po chwili weź jego członka do ust. Zrób mu loda. Z początku rób to wolno, ale z wolna zacznij przyśpieszać. Pozwól mu się odwdzięczyć. Rozchyl swoje uda. Niech spojrzy na Twoja mokrą cipkę. Niech dotyka językiem Twoich warg sromowych. Niech liże Twoją cipkę od góry do dołu i na odwrót, bacząc przy tym, by nie dotykał Twojej łechtaczki. Kiedy stwierdzi, że trzeba coś zmienić, niech zacznie wodzić językiem wokoło wejścia do macicy. Następnie wsunie w Ciebie trzy palce prawej dłoni. Kiedy będziesz już podniecona, niech z zaskoczenia brutalnie przyciągnie Cie do siebie i wejdzie bez żadnych wstępów. Bez romantyzmu i subtelności. Swoim nabrzmiałym przyjacielem z całym swym impetem zacznie Cie szybko pieprzyć. Tak szybko jak pozalają mu jego biodra. Raz po raz niech uderzy Twoje piersi wnętrzem swoich dłoni, nie przestając przy tym dziko Cie pieprzyć. Coraz mocniej ściska Twoje cycki i silnie szczypiąc i wykręcając sutki.
Niech wyjdzie z Ciebie i uklęknie na Twoim brzuchu zwalając cały ciężar swojego ciała na Tobie. Niech wepcha swojego kutasa do Twojej buzi i zacznie penetracje gardła. Tak, żeby Twoje oczy się zaczerwieniły. Aż poczujesz falę ciepłego nasienia w swoim przełyku. Zaczniesz się dusić i wymiotować.

ps. skąd jesteś??
  • 2116 / 631 / 0
Leczenie się dragami to bzdura kompletna, generalnie jest taka żelazna zasada - albo ćpasz, albo się leczysz. Łączenie jednego z drugim nigdy nie daje dobrych rezultatów.

Polecam przerwanie tego "koła bezsilności" i zarejestrowanie się na bezpłatną wizytę u psychiatry NFZowskiego, najprawdopodobniej dostaniesz jakieś SSRI (które może rozwiązać Twoje problemy) i benzodiazepinę do brania DORAŹNEGO. Nie polecam za to kołowania sobie benzo na lewo i rozpoczynania "terapii" na własną rękę, bo to szybciutka i chyba najłatwiejsza droga do wjebania się w BZD, zwłaszcza że na początku ma się iluzję poprawy, tego że ustępują lęki i ogólnie robi się lepiej. Nie. Kiedy przerywasz branie benzo, to cały ten syf wraca ze zdwojoną siłą.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 703 / 40 / 0
KochamPiwoAleTuczy pisze:
Nie chcę iść do lekarza po psychotropy, bo nie chcę gadać z kimś obcym o moich problemach.
Aha. Bo użytkownicy forum, na które dopiero co weszłaś, to nie są obcy ludzie :rolleyes:
Zacznij testować różne grupy substancji, alfabetycznie jedną po drugiej, to w końcu trafisz na coś, co odpowiada twoim oczekiwaniom. Dla każdego to będzie inna substancja, nawet dla jednej osoby najpierw może to być np. jakieś opio, potem feta, potem jeszcze coś innego. Nikt ci nie poda gotowej recepty na drogę w dół po równi pochyłej, lekko nie ma.
  • 1077 / 125 / 3
Ja wyleczylem sie z depresji metafedronem.
Paru się wyleczyło z depresji żyletką :nuts:

Nie polecam stymulantów na depresję jest chwilowe zwiększenie serotoniny i wydaje się że jest lepiej ale potem zjazdy to że jaciepierdole :-(
  • 1042 / 150 / 0
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
(...) ale nie jak slynna Anna Przybylska, bo ona zdechla na raka bo walila zanieczyszczony mefedron. Tak - mefedron! Na koks jej nie bylo stac (..._
A można to w jakiś sposób potwierdzić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.