...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 827 / 34 / 0
Witam odbylem detoks i prawdopodobnie za 10 dni trafie na dwumiesieczna terapie. Wiedza ze cpam rozne dopy ale jakie to nie mowilem. Ide tam z przymusu zeby rodzine uspokoic ale po wyjsciu nie wyobrazam sobie od czasu do czasu czegos przycpac czy napic sie giebla ale z alko koncze bo zzulilem sie troche przez nie tzn ide wypic 3 piwa a wracam po rowach po 15stu. Powiedziano mi ze w czasie oczekiwania na terapie mam byc totalnie czysty od wszystkiego bo zrobia mi jakis specjalistyczny test na mocz krew i oko....niby wykryja kazdy dop i cokolwiek co przez ten czas po wyjsciu z detoksu cpalem a jak wykryja to wyjazd z terapi i obciaza kosztami testu ktory to niby jest drogi. Prawda czy tylko takie straszenie pierdolenie? W jaki sposob niby wykryli by ze pilem giebla w ten czas?
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3225 / 398 / 0
Straszenie. Widać nie wyglądasz na zbyt rozgarniętego, więc stwierdzili że jest szansa że to łykniesz. Na terapii robią testy jak jesteś widocznie pod wpływem czegoś a się wypierasz, oczywiście nie na siłę, możesz odmówić. Obciążanie kosztami to też bajka.
  • 194 / 6 / 0
GBLa ci po 12h od ostatniej dawki nie wykryją niczym, możesz śmiało pić nawet dzień przed.

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 827 / 34 / 0
A jak z etizolamem? Wiad na detoksie dostawalem relanium nie wiem jaki jego okres poltrwania ale dzisiaj w nocy przyjalem troche eti z 2mg a na terapie ide 25 maja. To nie znaczy ze przestane cpqc mam zapas nbome i 4acodmt zeby od czasu do czasu zrobic tripa no i to eti 100mg na jakies ciezsze chwile a na krytyczne neuroleptyki bo mi przepisali czyli 60x 100mg promazyny i 30x 100m pernazyny w razie badtripa czy ogolnie zeby sie wylaczyc i poisc spac ale nie zamierzam tego czesto jest bo neuro sa zle. Jutro odbieram butle GBL i nie wyobrazam sobie go nie skosztowac. Na terapie ide glownie przez alko i GBL w sumie bania podobna ale po wyjsciu wierze ze uda mi sie alko omijac calkowicie a nie upijac sie do poszczania a z g juz sobie radze ze leje nie co dzien i tylko tyle na humorek co by nie wygladac z daleka jak czlowiek nq GBL bo pije go iuz 3 lata i ciagi mnie nie kreca. Mialem sporo przypalow ta terapia to moja last chance albo wypad z domu. Po niej mam juz ustawiona robote i wierze ze uda mi sie poimprezowac tylko od czasu do czasu mimo ze zalecenia po takich terapiach to calkowita abstynencja od wszelakich srodkow psychoaktywnych no ale.....bez jaj cos sie tam dziabnie
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 1 / 0
main metabolite is 8.2 hours wide http://en.wikipedia.org/wiki/Etizolam
  • 3225 / 398 / 0
Gdybyś był w stanie kontrolować co i ile bierzesz to byś nie porzebował terapii. A wierzyć to sobie możesz w dowolne bajki, kto ci zabroni. Testy to akurat najmniejszy problem, GBL nie wykryją, benzo już tak, do tygodnia maks, zależy jakie dawki.

Tak od siebie ci napiszę, że na terapii grupowej od razu widać kto chce się leczyć a kto leci w chuja - nastawienia nie da się ukryć na dłuższą metę. Będziesz musiał kłamać w żywe oczy bo jak powiesz prawdę, że chcesz nadal ćpać tylko mniej to ci każą wypierdalać. To kłamanie cię zmęczy i sam zrezygnujesz. Tak to zwykle bywa z tymi, którzy idą z przymusu.
  • 827 / 34 / 0
I tego sie obawiam...bo tak dokladnie to wyglada jak piszesz. Lubie przycpac czy napic sie i nie wyobrazam sobie zycia bez tego tyle ze w kontrolowany sposob a do takiego czegos juz ponoc nie da sie wrocic po wiekszych ciagach ktore zmusily do podjecia terapi. Z domu tez nie chce wyleciec
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.