Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
jw
Uwaga! Użytkownik fwegweg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 150 / 3 / 0
Cyjanek potasu. Ewentualnie znaleźć nową miłość, na przykład opiaty
  • 1329 / 58 / 0
Czytałem gdzieś o takiej technice, że musisz sobie wyobrazić obiekt swoich uczuć w momencie defekacji gównem z odbytu do kibla. Oczywiście nie gwarantuję skuteczności, ale możesz spróbować. Chyba, że masz tego typu fetysze, i pociąga się scat, wtedy raczej nie pomoże.

A tak poza tym to możesz ćpać cokolwiek, pić, brać opiaty. Po pewnym czasie ci to zakochanie przejdzie. Chociaż bez ćpania też minie po jakimś czasie, tylko trochę dłuższym. Lepiej nie ćpiej.

Mam nadzieję, że pomogłem, elo
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 568 / 53 / 0
Ale głupi wątek. Jak się naćpasz to tym bardziej będziesz o tym myślał. Możesz polecieć w melanż i wyrywać randomowe dziewczymy, ale to i tak nic nie da.

Jest tylko jedna opcja, żeby się odkochać. Ta osoba musi Cię tak wkurwić, tak zmienić swoje zachowanie, że po jakimś czasie sam pomyślisz - "kurwa mać co ja w niej widziałem?"
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 3854 / 312 / 0
Czy tylko ja, w ostatnim czasie widzę spierdolinę powstających wątków ? Co myślą autorzy takich tematów ? Że narkotyki, to cudowne panaceum na wszelkie dolegliwości ?
'Nie mogę się wysrać, jaki narkotyk przyjąć'
'Matka złapała mnie na waleniu konia. Czym zmyć tą traumę ?'
'Nie mieści mi się litrowy słoik w dupie. Jaki opiat na redukcję bólu ?'

Kurwa, ludzie. Ogarnijcie się trochę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
A no, racja.

Temat kompletnie od czapy. Już abstrahując od tego, że na powyższe pytanie (o ile jest na serio, bo aż wierzyć się nie chce, że można być tak nierozgarniętym) nikt nie jest w stanie znaleźć żadnej sensownej odpowiedzi.

A tytułem puenty - jakiekolwiek używki jako remedium na problemy to raczej słaba opcja. Tak na przyszłość.
  • 214 / 4 / 0
Skarmowałem cię, upie.

Rozumiem, że miłość i rozstanie może boleć, ale nosz xD kurwa, nie przeceniacie aby trochę narkotyków? %-D
  • 319 / 8 / 0
Ćpając żeby pozbyć się problemów wpierdalasz się w jeszcze większe bagno, w dodatku oszukujesz wtedy sam siebie.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 164 / 3 / 0
nie wierze ze ten temat od razu nie trafil do kosza.
nie ma nic prostszej drogi do uzaleznienia od brania dragow po to zeby uciec od trudnych emocji . przyjmuj se cokolwiek masz i lubisz, wlewaj w siebie tony alko jesli sie nie upijasz na smutno, a i tak sie nie odkochasz tylko zagluszysz na chwile ta njeszczesljwa milosc.

kurwa nie ma lekarstwa na raka, a oczekujesz ze na nieszczesliwa milosc lekiem sa dragi. :lol: smiac sie czy plakac...
  • 1957 / 230 / 0
akodyn
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.