A tak poza tym to możesz ćpać cokolwiek, pić, brać opiaty. Po pewnym czasie ci to zakochanie przejdzie. Chociaż bez ćpania też minie po jakimś czasie, tylko trochę dłuższym. Lepiej nie ćpiej.
Mam nadzieję, że pomogłem, elo
Jest tylko jedna opcja, żeby się odkochać. Ta osoba musi Cię tak wkurwić, tak zmienić swoje zachowanie, że po jakimś czasie sam pomyślisz - "kurwa mać co ja w niej widziałem?"
'Nie mogę się wysrać, jaki narkotyk przyjąć'
'Matka złapała mnie na waleniu konia. Czym zmyć tą traumę ?'
'Nie mieści mi się litrowy słoik w dupie. Jaki opiat na redukcję bólu ?'
Kurwa, ludzie. Ogarnijcie się trochę.
Temat kompletnie od czapy. Już abstrahując od tego, że na powyższe pytanie (o ile jest na serio, bo aż wierzyć się nie chce, że można być tak nierozgarniętym) nikt nie jest w stanie znaleźć żadnej sensownej odpowiedzi.
A tytułem puenty - jakiekolwiek używki jako remedium na problemy to raczej słaba opcja. Tak na przyszłość.
Rozumiem, że miłość i rozstanie może boleć, ale nosz xD kurwa, nie przeceniacie aby trochę narkotyków?
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
nie ma nic prostszej drogi do uzaleznienia od brania dragow po to zeby uciec od trudnych emocji . przyjmuj se cokolwiek masz i lubisz, wlewaj w siebie tony alko jesli sie nie upijasz na smutno, a i tak sie nie odkochasz tylko zagluszysz na chwile ta njeszczesljwa milosc.
kurwa nie ma lekarstwa na raka, a oczekujesz ze na nieszczesliwa milosc lekiem sa dragi. :lol: smiac sie czy plakac...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.