Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Znacie coś dobrego dla samotnikow, ludzi którzy biorą sami? na przykład 3mmc się nie nadaje, euforia i slowotok jest zbyt silna, za bardzo ciągnie wtedy z kimś rozmawiać.
  • 319 / 8 / 0
MXE, kannabinoidy, słabsze psychodeliki. Ciężko coś tak doradzić, musiałbyś sam pokombinować i dowiedzieć się co Ci najlepiej podchodzi.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 12 / / 0
Hmm, a coś co usuwa lęki i działa w sposób opisany w pierwszym poście?
  • 3854 / 314 / 0
Jako, że się ze sobą nie nudzę, to prawie każdy dragotyk jest dla mnie dobry, aby brać go w Domu Spokojnej Solówy.
Wydaje mi się jednak, że najbardziej odpowiednia byłaby tu kodeina (innych opiatów nie próbowałem, oprócz dwóch faz z trampkiem).
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Ludzie polecą Ci opioidy, odradzam tę drogę
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 58 / 0
No, opio to chyba najlepszy wybór, tylko, że w to łatwo się wjebać, więc lepiej nie zaczynać. Gdybyś jednak stwierdził, że chcesz, to poczytaj o kodeinie i PST. Dysocjanty też są dobre w samotności: akodyn, MXE, może 3-MeO-PCP. trawa i syntetyczne kanna mogłyby być okej, chociaż nie każdy lubi palić samemu. Do usuwania lęków nadadzą się benzodiazepiny.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 272 / 6 / 0
Ja bym bardziej celował w psychodeliki, w samotności, większe dawki. Mixy owych z dysocjantami wydają się aspołeczne raczej z natury. Osobiście większość czasu spędzam w samotności w towarzystwie konopi. Opio też spox ale ja nie lubię bo są niekreatywne. Unikam brania stimów samotnie bo u mnie kończy się to kompulsywną masturbacją.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 58 / 0
Psychodeliki też nadają się do brania w samotności, ale nie dla każdego. Autor tematu napisał, że szuka czegoś usuwającego lęki itd. Sajko mogłyby mu nie podejść.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 319 / 8 / 0
Dyso + kannabinoidy to jedne z najlepszych miksów w samotności IMO, jedynym problemem są ciągi w które bardzo łatwo wpadam ale nvm %-D Jeśli chcesz wrzucać raz na jakiś czas to polecam Ci ten miks, tylko uważaj na odklejenie :D
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 272 / 6 / 0
Czy może istnieć lęk przed byciem samotnym? Kurde, ja tego nie doświadczam, jestem jedynakiem oswojonym z byciem sam na sam ze sobą. A co do lęków. Hmm nie wiem ja tam lubię się bać urojonych sobie rzeczy.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...