Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
W tym wątku proszę się chwalić jakie substancje z grupy b-k najbardziej przypadły wam do gustu.
Myślałem o dodaniu ankiety, ale trzeba by było wpierdolić do niej pizdylion różnych związków... :wall:
Rozważałem też sens owego wątku jako, że sporo ludzi miało do czynienia tylko z ketonami obecnej generacji, ale zobaczymy co z tego będzie.
TOP 3 zdechłego kota wygląda następująco:
1. metylon
2. brefedron
3. metedron
Ps. Zauważyłem, że już istniało coś takiego jak 'ranking bk', ale to już stare (z 2010) i niedobre. Wolałem założyć nowy i ładny wątek dla obecnych ketoniarzy.
Jeszcze troche mefedronu
brefedron.
Co prawda prym wiedzie juz nielegal, ale co tam.
Brefik serdecznie polecam, tylko jakis kop dopaminowy 'na stałe' w związku by sie przydał.
Watpię ażeby moje 'top' sie zmieniło szybko.
Ale na takim trzecim miejscu co by bieda-ketonów nie dublować to 4-CMC jeszcze wrzucić można.
- myśle, ze wątek 'najlepsze stymulanty' tez by pasował :)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
1. mefedron
2. brefedron
3. 3mmc na równi z etylonem
Żałuję, że nie próbowałam metylonu, bo podobno cudowny. Cóż.
Jako ciekawostkę dodam, że na ostatnim z ostatnich miejsc jest u mnie pentedron
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
mef i Motyl najlepsze - reszta lipa (w sumie wielu nie próbowałem, ale wszystkie wariacje butyrofenonów, MDPV, pent, metedron wieki temu i lipa totalna).
Bo oczywiście nie jest, potwierdzone info.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.