Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Bracia i siostry :hug:
W tym wątku proszę się chwalić jakie substancje z grupy b-k najbardziej przypadły wam do gustu.
Myślałem o dodaniu ankiety, ale trzeba by było wpierdolić do niej pizdylion różnych związków... :wall:
Rozważałem też sens owego wątku jako, że sporo ludzi miało do czynienia tylko z ketonami obecnej generacji, ale zobaczymy co z tego będzie.

TOP 3 zdechłego kota wygląda następująco:

1. metylon
2. brefedron
3. metedron

Ps. Zauważyłem, że już istniało coś takiego jak 'ranking bk', ale to już stare (z 2010) i niedobre. Wolałem założyć nowy i ładny wątek dla obecnych ketoniarzy.
SESH
  • 788 / 21 / 0
mefedron
Jeszcze troche mefedronu
brefedron.

Co prawda prym wiedzie juz nielegal, ale co tam.
Brefik serdecznie polecam, tylko jakis kop dopaminowy 'na stałe' w związku by sie przydał.
Watpię ażeby moje 'top' sie zmieniło szybko.

Ale na takim trzecim miejscu co by bieda-ketonów nie dublować to 4-CMC jeszcze wrzucić można.

- myśle, ze wątek 'najlepsze stymulanty' tez by pasował :)
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
No to przeca beta ketonowe stymulanty też tu można wrzucać, nie nakazałem wam moi drodzy ograniczać się do euforyków :)
SESH
  • 788 / 21 / 0
Ale na przykład demar cudowny? Raz mnie juz zbesztali, ze w wątku o ketonach sie wypytywałam :(
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Demara pokurwieńca to już nie za bardzo, bo to przecież nie bk. Ale masz wątek 'najbardziej euforyczny rc' czy coś takiego i tam możesz wyrazić swoją miłość do dmara :) koniec offtopu.
SESH
  • 5299 / 104 / 0
Mefedryna sniffem, 4-CMC snifem, 4-MEC iv
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 4807 / 268 / 0
Pillu, naprawdę działa na Ciebie 4-CMC sniffem? Bo jeśli na tak zdegenerowanego ćpuna (to komplement, jasne????) to działa aż chyba zamówię.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 839 / 69 / 0
oka oka, a więc:
1. mefedron
2. brefedron
3. 3mmc na równi z etylonem
Żałuję, że nie próbowałam metylonu, bo podobno cudowny. Cóż.
Jako ciekawostkę dodam, że na ostatnim z ostatnich miejsc jest u mnie pentedron %-D To zło.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3899 / 240 / 13
pentedron to zjazd instant - walisz w nosa i po 5 minutach, zamiast działania rekreacyjnego masz zjazd

mef i Motyl najlepsze - reszta lipa (w sumie wielu nie próbowałem, ale wszystkie wariacje butyrofenonów, MDPV, pent, metedron wieki temu i lipa totalna).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1342 / 48 / 0
Jak na razie moje oczy cieszy fakt, że jeszcze nikt nie uznał, że metafedron jest the best ;)
Bo oczywiście nie jest, potwierdzone info.
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.