...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Pare dni temu odstawilem tram calkowicie z dawki 550mg- zanizonej od ponad miesiaca z 900.Bralem ssri w trakcie redukcji trama,ale nic nie pomagalo,a mialy pobudzac. Wiec pomyslalem ze odstawie tram calkiem i zaczne wciagac amfe z nadzieja ze przezyje to odstawienie trama. Od 5 dni nie biore trama wogole,pierwsze 2 na amfie i nie czulem odstawienia,2 kolejne na oxycontin przezylem i dzis znowu feta od rana. Mam pytanie,bo fety nie bralem od 4 lat,ta teraz z zaufanego zrodla i inni po niej lataja,tylko nie ja. Tak pierwsze 2 dni,jak i dzis tylko minimalne i tylko na mala chwile pobudzenie,euforii amfy brak,dawki wieksze niz potrzeba do latania,ogolnie ciezka glowa,momentami zdezorientowanie i chwilami nawet sennosc. ktos mi napisze dlaczego feta nie dziala jak powinna???
  • 703 / 40 / 0
Nie działa jak powinna, bo masz skręta. :-) Też tak kiedyś miałam jak odstawiałam opio. Samopoczucie po każdym sniffie było minimalnie lepsze przez jakieś piętnaście minut, a potem tylko chciało mi się spać, chociaż oczywiście zasnąć się nie dało.
Nie powinieneś osłabiać stymulantami i tak już osłabionego organizmu. Jak zacznie ci się zjazd to dopiero źle się poczujesz. Idź na spacer, jedz dużo owoców i warzyw, pooglądaj seriale, za kilka dni ci przejdzie.
  • 568 / 3 / 0
Stymulanty przy detoksie od opio to najgorszy pomysł z możliwych, owszem, na chwile poprawia sie samopoczucie ale pobudzenie ukł. wspolczulnego nasila skręta opioidowego a juz w szczególności ból mięśni (i gorączke!)który jest przecież najbardziej przejebanym objawem. Zdecydowanie odradzam komukolwiek takie pomysły chociaz w przypadku tramca faktycznie ten negatywny efekt jest mniej widoczny bo skręt tramcowy jest bardziej psychiczny niz fizyczny.
  • 31 / / 0
Ja się kiedyś ratowałem na skręcie po herze. Dobijałem amfe całą dobę, krechy nie było, było nawet fajnie niestety skończyło się na rocznym ciagu na fecie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.