Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witajcie,

prosze o niekasowanie tego tematu, jest to dla mnie ważne, chciałabym wiedzieć czy możliwe, żeby zasnąć po amfetaminie od razu twardym kamiennum snem.

dziwna sytuacja zmusila mnie do zalozenia konta i tego tematu. Wasze opinie na ten temat beda dla mnie wazne. Czytalam ze amfa jakby "niweluje" dzialanie alkoholu. Zdarzylo mi sie na imprezie z obcymi osobami wypic około 250 ml wódki (pół pół litra, głowę mam dość mocną). Później nie odmówiłam wciagnięcia dwóch kresek, czego nigdy nie robiłam. I to ostatnia rzecz, jaką pamiętam. Urwał mi się film o 22, obudziłam się o 14 i z tego dnia też niewiele pamiętam. W dodatku dowiedziałam się, że uprawiałam wtedy seks, ktośtam powiedział że niby spałam, ktośtam że niby z własnej woli, ale nikt nie nazwał tego gwałtem.

Moje pytanie jest takie: czy możliwe jest takie zaśnięcie na ponad 12 godzin od razu po wciągnięciu amfy czy jest prawdopodobne że podano mi co innego?
  • 1959 / 56 / 0
Ile ważysz? W jakim czasie wypiłaś ten alkohol? Ile to było amfetaminy? Jest możliwe zaśnięcie od razu po przyjęciu amfetaminy, zwłaszcza jeśli wypiłaś ćwiartkę wódki. Natomiast 12h sen po czymś takim już jest mniej prawdopodobny.

Film się całkowicie urwał? Masz jakieś objawy spożycia benzodiazepin?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 839 / 67 / 0
Kiedyś zdarzyło mi się wciągnąć porządna kreskę fety dobrej jakości i zaraz po tym zasnąć. I to nie, że na siłę, tylko po prostu zrobiłam się tak senna, że usnęłam w środku dnia.
Jesteś pewna, że nie wypiłaś więcej alkoholu? Kiedyś z koleżanką zrobiłyśmy jednej nocki 2 gramy 3,4-dmmc i do tego 4 butelki wina (wtedy miałam słabą głowę) i też film totalnie urwany. Wiem, że 3,4-dmmc to nie amfetamina, ale też pobudza na swój sposób.
Poczytaj o benzodiazepinach i GBL/GHB i porównaj sobie, czy nie czułaś którejś z tych substancji.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3854 / 313 / 0
Mój kumpel ma podobną, dziwną przypadłość. Kiedyś się nafukał, a następnie wypił 'krowę' na trzech. Miał taką bombę, że musieli go odprowadzić do domu. Otworzył drzwi, i woła:
'Stara ! Kładź folię na dywan, zaraz będziem beton wylewać' %-D
A gościu nie należy do słabych jednostek. Takie 0.7 na trzech, to nawet na rozruch nie jest.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 788 / 20 / 0
Miałam kiedyś jeden rzut sortu, który działał na mnie w ten sposób.
Zazwyczaj podczas imprez/picia amfetamina w momencie stawiała na nogi.
Jednak pewnego razu, po wypiciu kilku drinków i poprawieniu ścieżką - urwany film, tylko jakieś prześwity. Klasyka rodzaju była później jak sie okazało, czyli dalsze picie, poprawianie i seks. Myślałam, że to "wina dnia" albo faktu przesadzenia z alkoholem, lecz kilka dni później dokładnie taki sam schemat z tego samego sortu.

Bankowo, nie była to czysta feta. Ja bym obstawiała bardziej GBL/GHB niż benzo.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 2 / 0
Myślał ktoś nad Lorafenem? Ten specyfik już sam w sobie może zerwać hamulce a co dopiero w połączeniu z alkoholem. Dziwne tylko że mieliby go w prochu.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
Ale dlaczego uważacie, że ta feta nie była fetą? Może nią była, a inne specyfiki po prostu swoją drogą? Benzo i GHB są praktycznie niewyczuwalne w smaku, tym bardziej z alkoholem.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 367 / 7 / 0
ciekawy sposób podawania pigułki gwałtu jako amfetaminy . Normalnie ja bym kogoś nasłał na tych typów.
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
@wstydzesie
Jak dla mnie, ten post to prowokacja i nic więcej.

Jeśli faktycznie sytuacja miałą miejsce, to z pewnością była to tzw. "pigółka gwałtu" prawdopodobnie GHB. Ktoś ci ją podał w wiadomym celu.

Typka który ci to podsunał bym na twoim miejscu rozjebał, za takie frajerstwo. Poza tym wjebałbym mu sprawę o podanie tobie, bez twojej wiedzy środków odłużających i gwałt.
  • 3523 / 51 / 0
Też obstawiam,że koleżance coś dodano do alko i w perfidny sposób wykorzystano :-/
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.