Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 221 / 1 / 0
Witam, od jakiś 5miesięcy biorę izotretynoinę, najpierw 30mg, teraz 50mg dziennie rozłożone na dwie dawki. Ostatnie badania na wątrobę robiłem jakieś 2/3miesiące temu i było całkiem spoko. Dużo piłem, ostatnio trochę ograniczam, to znaczy kilka dni w tygodniu piję bardzo umiarkowanie.
Mam zamiar trochę pogrzać dexa przez następne dni, jestem ciekaw co o tym sądzicie jeśli chodzi o wątrobę, czy nie takie rzeczy już wasze bebechy przechodziły czy wypada zwolnić.

Dzisiaj dwa blistry czyli 300mg, jutro może spokój i w czwartek natomiast piątek tak 450 mg +dorzucane żeby zjazd utrzymać pewnie z drugie 300 następne jakieś. Sobota podobnie + trochę alkoholu bo impreza, niedziela może jakieś 300mg.

ps. jak radzicie dorzucać żeby zjazd utrzymać, nie faze. Ostatnio miałem fajny zjazd który chciałbym powtórzyć, chodziłem naspidowany energią. Czy jest sens w ogóle dokładać po 5/10 tabsów, czy lepiej pod koniec zjazdu jebnąć drugie 300? Ostatnio dokładałem i wydaje mi bardzo prawdopodobne się że coś dawało ale... czekam na opinie.
połowa rzeczy które piszę nijak ma się do rzeczywistości i tego kim jestem, szczególnie te pod wpływem.

bywa ok, ale jeszcze nie jest
  • 50 / 1 / 0
Jeżeli chodzi o wątrobę to na forum można znaleźć iż podobno nie szkodzi, lecz z własnych doświadczeń po długim balowaniu z DXM odczułem pogarszający się stan mojej wątroby a mianowicie-ból.

W moim wypadku np. jest sens dokładanie po 10 tabsów iż jest odczuwalna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."