Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Mam zamiar trochę pogrzać dexa przez następne dni, jestem ciekaw co o tym sądzicie jeśli chodzi o wątrobę, czy nie takie rzeczy już wasze bebechy przechodziły czy wypada zwolnić.
Dzisiaj dwa blistry czyli 300mg, jutro może spokój i w czwartek natomiast piątek tak 450 mg +dorzucane żeby zjazd utrzymać pewnie z drugie 300 następne jakieś. Sobota podobnie + trochę alkoholu bo impreza, niedziela może jakieś 300mg.
ps. jak radzicie dorzucać żeby zjazd utrzymać, nie faze. Ostatnio miałem fajny zjazd który chciałbym powtórzyć, chodziłem naspidowany energią. Czy jest sens w ogóle dokładać po 5/10 tabsów, czy lepiej pod koniec zjazdu jebnąć drugie 300? Ostatnio dokładałem i wydaje mi bardzo prawdopodobne się że coś dawało ale... czekam na opinie.
bywa ok, ale jeszcze nie jest
W moim wypadku np. jest sens dokładanie po 10 tabsów iż jest odczuwalna.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.