Tak się zastanawiam, gdyż mój nowy pracodawca wysyła mnie na badania wstępne... Jest się czego obawiać? Z tego co się orientuję będą brali pod lupę krew i mocz, tak, więc niepokój lekki mi się zasiał, bo użytkować - wiadomo użytkuję, a roboty stracić przez to nie chcę.
Tylko, czy będą szukać? Trzeba robić sobie dobry detoks i oczyszczanie? W chuj wody, cytryny, coś?
Przyjmuję głównie THC, ostatnio też trochę 25B-NBOMe. THC się utrzymuje sporo, nbomy, nawet nie wiem ile.
W papierze do znachorstwa mam praca z komputerem + kierowca.
Dzięki za info.
mtx pisze:Jest się czego obawiać?
A po drugie nawet gdyby lekarz dowiedział się, że ćpiesz (bo cie np. najdzie na zwierzenia) to i tak żadne wyniki badań nigdy nie trafiają do pracodawcy - on otrzymuje tylko informację czy jesteś zdolny do pracy czy nie. Więc chillout x2.
Pamiętaj tylko o tym, że cię czeka badanie wzroku, więc przyjdź do lekarza wyspany i bez wizuali :p
A tak swoją drogą cała medycyna pracy to takie sranie w banie.
oh everywhere,
she comes in colors
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.