4-methyl-5-(3-methylphenyl)-4,5-dihydro-1,3-oxazol-2-amine
[ external image ]
Pojawiły sie pogłoski nt 3,4`-DMAR czyli meta izomer`u Dimetyloaminorex`u :hug:
Ponoć ma mieć wyższe dawkowanie od 4`4-DMAR i potencjalnie jest bardziej szkodliwy od 4`4-DMAR....
Mi to sie wydaję ,że 3,4-DMAR będzie jeszcze lepsze od 4`4-DMAR, coś mi sie wydaję ,że ten związek będzie miał jeszcze bardziej wzmocnony profil Serotoninergiczny od 4`4-DMAR
Modyfikowany Bigos pisze:aka Serotoni 2.0
No i to info o niższej aktywności tego związku w stostunku do 4`4-DMAR nie potwierdziło sie, dawkowanie ponoć praktycznie takie samo jak w przypadku 4`4-DMAR.
Jeszcze w tym tygodniu powinnem dostać w swoje łapska trochi tego do testów
Kurwa jego mać... Ciekaw jestem jak ten analog Dimetyloaminorex`u wypadnie przy (próbie) waporyzacji ?
Jest szansa na mniejsze zamulenie w porównaniu do 4,4?
Może głupie pytanie, lecz kompletnie się nie znam.
Jaka droga podania? Domyślam sie, że wciąganie? Ile wchodziło? Tak samo bolesne przy wciąganiu jak 4,4'? Jaki czas działania?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.