...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Ile wytrzymasz na trzezwo?
Kilka godzin aż zejdzie towar.
12
3%
Do jutra max.
31
9%
Kilka dni.
58
16%
Tydzień.
35
10%
Dwa tygodnie.
27
8%
Trzy tygodnie.
7
2%
Miesiąc.
25
7%
Półtora miesiąca.
9
3%
Więcej, ale i tak jestem narkomanem.
98
28%
Więcej - nie jestem narkomanem.
51
14%

Liczba głosów: 353

ODPOWIEDZ
  • 867 / 18 / 0
Ile wytrzymasz na trzezwo?

Ja tak srednio 3 tygodnie. Jestem milosnikiem imprezowych uzywek, psychodelikow itp.

Jeszcze do niedawna wydawalo mi sie, ze wytrzymam dluzej, ale sie mylilem. Po trzech tygodniach nagle pojawia sie wielkie cisnienie chocby na piwko, jak nic innego nie ma.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2014 przez extraviado, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 2 / 0
Więcej - nie jestem narkomanem.
od tak
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 359 / 10 / 0
To się dopiero okaże, dziś mija 4 dzień mojej trzeźwości której planuje nie przerywać jak najdłużej. Później ewentualne weekendowe znietrzeźwianie jak już ogarnę na czym polega życie :wink:
Od kilku lat nie byłem trzeźwy dłużej niż tydzień max. dwa. 8-)
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 418 / 1 / 0
także lubuje sie w psychodelikach czyli trip średnio co 3tyg, w weekend jakieś palenie, okazyjnie amfetamina, DXM lub 3mmc. Od trawy były przerwy do 3 miesięcy odkąd pale dużo. Ogólnie mam predyspozycje do uzależnień, także spinam dupe jak mogę żeby nie ćpać %-D
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 2652 / 382 / 0
Jako że nie ma takiej odpowiedzi w ankiecie to napiszę tutaj że ok 12godzin maks, potem robi się problem. Co innego gdy uskuteczniam detoks, wtedy różnie. Odkąd ćpam moja najdłuższa abstynencja wyniosła 25dni.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 3 / 0
Jestem uzależniony. Nie biorę 4,5 miecha, a moja najdłuższa przerwa to nieco ponad pół roku. Niestety też mam predyspozycje do uzależnień.
  • 359 / 10 / 0
38% użytkowników forum dla ćpunów twierdzi, że nie jest ćpunem %-D
Wierzę i rozumiem, lecz jednak śmiesznie to wygląda :-D
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 447 / 45 / 1
Max 2 tygodnie
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 370 / 13 / 0
Raczej chodzi, że wytrzymają więcej niż 1,5 miesiąca. Na przykład 2 miesiące :D
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Więcej niż półtora miesiąca.
- nie jestem narkomanem.
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.