Ja tak srednio 3 tygodnie. Jestem milosnikiem imprezowych uzywek, psychodelikow itp.
Jeszcze do niedawna wydawalo mi sie, ze wytrzymam dluzej, ale sie mylilem. Po trzech tygodniach nagle pojawia sie wielkie cisnienie chocby na piwko, jak nic innego nie ma.
od tak
Od kilku lat nie byłem trzeźwy dłużej niż tydzień max. dwa. 8-)
Melvin Burgess
Nieskończoność w szklance mieść.
Wierzę i rozumiem, lecz jednak śmiesznie to wygląda :-D
Melvin Burgess
- nie jestem narkomanem.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.