Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
U jednego z vendorów pojawiła sie substancja o nazwie 3-CAF
[ external image ]
1-(4-Fluoro-benzyl)-1H-indole-3-carboxylic acid quinolin-8-yl ester
Miałem przyjemność dostać sampla na próbę.

Test na 3 szczurach. 2 z wybudowaną już tolerancją (palą kilka razy w tygodniu ale nie w ciągach kilkudniowych), a jeden świeżak.

Szczury z tolerancją przy maczance 1:25 stwierdziły że jeśli by nie siadało na nogi nie dałoby się odróżnić od ziółka dosyć mocnego . Niestety czas działania około: 40 minut.

Szczur bez tolerancji miał niezły odlot. Przy zamkniętych oczach pełen fraktali, postaci z kreskówek itd. przy otwartych cieszyło go np. światło w pokoju obok. Czas działania na świeżaku nieznany gdyż poszedł spać.

Mało euforyczny, jednak dający przyjemność. Brak w nim nieogaru. Powinien pasować ziołopalaczom i tym, co nie lubią zbyt mocnych kanna.

Poprawiłam literówki i dodałam sporo znaków interpunkcyjnych, powinien być o wiele bardziej czytelny. Poprawiłam też obrazek.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2015 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Jako, że to pierwszy post tematu - musi jakoś wyglądać.
  • 99 / / 0
czyli substancja podbno do ur-144 i sts135? bo z Twoejgo opisu tylko te kanna przychodza mi na mysl. jesli tak to bardzo fajne kanna :D i opisz bardziej dzialanie na tae nogi? o co chodzi, ze nie ma sie sily stac, czy tak wygina ostro? %-D
  • 15 / 1 / 0
Nie miałem stycznosci ani z ur144 (mimo ze to podobno legenda) ani sts135 o którym nawet nie słyszałem

Efekty bardzo fajne dajace bardzo duzo przyjemnosci i wizualnie przy zamknietych oczach też jest grubo.
Brak walniecia w głowe obuchem jak przy am2201. Jednak odrealnienie nawet troche zblizone do tego z dalszej fazy am..
Jak wyzej pisałem brak jakiejkolwiek paniki serce w normie zero stresu...
Co do nóg poprostu jak by chodzenie było czymś opcym. trzeba sie zastanawiać jak zrobić krok zeby noga sie przesuneła do przodu.
  • 15 / 1 / 0
Witam ponownie
testował ktos ostatnio ten kanabinoid?

przyszła mnie ochota na jakiegoś wizualnego kanabinol i zastanawiam sie czy sort sie tego nie zmienił

czekam na opinie
pozdrawiam
jah-jah
  • 218 / 2 / 0
Jak dla mnie na równi z EG-018, choć mocniejszy. Ale równie zajebisty i przyjemny. Z tym, że ja preferuję delikatne kannabinolowe fazy a nie upierdolenie jak po fluorowcach typu AM-ka, po czym nie wiem gdzie jestem ani w ogóle kurwa nic nie wiem, jestem siedzącym warzywem przez 30 min. Ten kanna tego nie robi, według mnie, równeiż jeden z lepszych obecnie.
  • 70 / 1 / 0
Serio wart uwagi? 1:10 robi doborze?
  • 1026 / 139 / 0
Podbijam pytanie, jakie proporcje i coś więcej na temat wrażeń proszę:)
  • 70 / 1 / 0
Testuję go ktoś obecnie?
  • 11 / 1 / 0
Ja testuję. A początku super usypia. PSYCHODELI Nie Uraczylem. Działa podobnie do Mj. Nie śmierdzi bardzo. Ale PO 2 dniach Non Stop palenia tolerka Bardzo Rośnie.
  • 3961 / 150 / 0
Re: 3-CAF
Nieprzeczytany post autor: eso »
przypomina to ktorys ze zbanowanych lub obecnych kanna?
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.