[ external image ]
1-(4-Fluoro-benzyl)-1H-indole-3-carboxylic acid quinolin-8-yl ester
Miałem przyjemność dostać sampla na próbę.
Test na 3 szczurach. 2 z wybudowaną już tolerancją (palą kilka razy w tygodniu ale nie w ciągach kilkudniowych), a jeden świeżak.
Szczury z tolerancją przy maczance 1:25 stwierdziły że jeśli by nie siadało na nogi nie dałoby się odróżnić od ziółka dosyć mocnego . Niestety czas działania około: 40 minut.
Szczur bez tolerancji miał niezły odlot. Przy zamkniętych oczach pełen fraktali, postaci z kreskówek itd. przy otwartych cieszyło go np. światło w pokoju obok. Czas działania na świeżaku nieznany gdyż poszedł spać.
Mało euforyczny, jednak dający przyjemność. Brak w nim nieogaru. Powinien pasować ziołopalaczom i tym, co nie lubią zbyt mocnych kanna.
Poprawiłam literówki i dodałam sporo znaków interpunkcyjnych, powinien być o wiele bardziej czytelny. Poprawiłam też obrazek.
Powód: Jako, że to pierwszy post tematu - musi jakoś wyglądać.
Efekty bardzo fajne dajace bardzo duzo przyjemnosci i wizualnie przy zamknietych oczach też jest grubo.
Brak walniecia w głowe obuchem jak przy am2201. Jednak odrealnienie nawet troche zblizone do tego z dalszej fazy am..
Jak wyzej pisałem brak jakiejkolwiek paniki serce w normie zero stresu...
Co do nóg poprostu jak by chodzenie było czymś opcym. trzeba sie zastanawiać jak zrobić krok zeby noga sie przesuneła do przodu.
testował ktos ostatnio ten kanabinoid?
przyszła mnie ochota na jakiegoś wizualnego kanabinol i zastanawiam sie czy sort sie tego nie zmienił
czekam na opinie
pozdrawiam
jah-jah
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.