jak przyrządzić pokój do tripu ,jak narazie kula dyskotekowa daje rade i dużo wydrukowanych psychodelicznych rysunków :-)
ale co jeszcze jak można urozmaicić :-) ?
Lampki choinkowe w roznych miejscach
Wlochaty dywan ;)
Takie ogromne poduszki do polozenia na podlodze, dopasowuja sie zaleznie jak sie kto polozy/usiadzie :)
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Hokus-pokus
czary-kwasy
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Mysle, ze moj jest psychodeliczny. :-D Nie mam kawalka wolnej sciany, bo wszedzie wisza zryte malunki, ze scian spogladaja wiec wykrzywione maszkary. Tak, mam duzo autoportretow. Zbieram tez kwiaty, krzaki, patyki, grzyby, wszystko susze i robie bukiety. Wieczorem wlaczam grzybowa lampke i fantastyczne cienie mam na scianie. W kuchni czuje sie jak w wielkiej dyni, a kibel jest juz strasznie psychodeliczny, glownie ze wzgledu na architekture kamienicy, ktos mocno naprany to wszystko budowal, nie gorzej niz w Sochi. :-) Niestety kot mi zdechl, z nim bylo bardziej psychodelicznie. Zachowywal sie jakby zmieszal DXM i iMAO.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.