jak przyrządzić pokój do tripu ,jak narazie kula dyskotekowa daje rade i dużo wydrukowanych psychodelicznych rysunków :-)
ale co jeszcze jak można urozmaicić :-) ?
Lampki choinkowe w roznych miejscach
Wlochaty dywan ;)
Takie ogromne poduszki do polozenia na podlodze, dopasowuja sie zaleznie jak sie kto polozy/usiadzie :)
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Hokus-pokus
czary-kwasy
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Mysle, ze moj jest psychodeliczny. :-D Nie mam kawalka wolnej sciany, bo wszedzie wisza zryte malunki, ze scian spogladaja wiec wykrzywione maszkary. Tak, mam duzo autoportretow. Zbieram tez kwiaty, krzaki, patyki, grzyby, wszystko susze i robie bukiety. Wieczorem wlaczam grzybowa lampke i fantastyczne cienie mam na scianie. W kuchni czuje sie jak w wielkiej dyni, a kibel jest juz strasznie psychodeliczny, glownie ze wzgledu na architekture kamienicy, ktos mocno naprany to wszystko budowal, nie gorzej niz w Sochi. :-) Niestety kot mi zdechl, z nim bylo bardziej psychodelicznie. Zachowywal sie jakby zmieszal DXM i iMAO.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.