Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 200 / 4 / 0
Potrzeba milion podpisów z całej Europy dla Komisji Europejskiej.
Szczegóły: http://maciejkowalski.mobile.natemat.pl ... -marihuana

Link do petycji:
https://ec.europa.eu/citizens-initiativ ... c/index.do

Jeżeli popieracie akcje zachęcam do składania podpisów.
  • 684 / 154 / 1
Złożyłem podpis, ale zapomniałem, że nie mam 18 lat, czyli mi odrzucą xD.

Regulamin jasno prawi: forum od 18 roku życia. Czy rodzice wyrazili zgodę na Twój pobyt tutaj? p@
  • 5299 / 104 / 0
Twój Ruch się podpisał. Jestem za podpisem, byle by nie na wyborach nań głosować bo szczekać umie tylko gasipies, a w rzeczywistości to slogan ze zielonym światłem. Tak tylko nawiasem ;] MAIRHAUNA 4 DE ŁIN
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1824 / 104 / 20
A może by ktoś to na erowida wrzucił czy inny portal, bo poza Polską i Bułgarią to marnie to zbieranie podpisów idzie.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1329 / 58 / 0
Podpiszę, ale wszystko to daremny trud, bo politycy we hooju mają te nasze podpisy
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 422 / 3 / 0
Nie podpisze, Was mam od tego.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.