Dziwi mnie to, że skoro przesyłka idzie zza granicy to wydawało mi się, że tą sprawą powinnien zająć się UC.
Napisałem wyjaśnienia na piśmie ofc nic nie wiem nie mam pojęcia oco chodzi. Babka powiedziała, że paczkę przejął UC, ale sprawę przekierowali na nich. Jakby to kogoś interesowało to w paczce było 5-APDB. Zostałem poinformowany, że 5-APDB spełnia znamiona środka opisywanego w ustawie o środkach zastępczych.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
7 lutego idę na składanie wyjaśnień. Nawet nie wiem co było w samplu, bo nie zamawiałem tego dla siebie.
Bomboa pisz jak coś więcej będziesz wiedział :D
The body or a conscious mind'
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.