tutaj opowiadacie o swoich przeżyciach na XTC jak i legalnych odpowiednikach RC
ja nie miałem okazji jeszcze tego robić po tych specyfikach, jedynie co się mogę wypowiedzieć to o pośrednim dotyku w klubach itd
Na Krysztale, dotyk ,rozmowa całkiem miły ,czuć dreszcze ,przy każdym dotyku ,ale spodziewałem się czegoś więcej
po 6apb ,ciężko ocenić po poszeł jeszcze 5 meo mint i 25 C ,po samym 25c mam już spoko ,poszło to bardziej w empatie niz przyjemnośc z dotyku ,delektowanie się itd
Dobry wład solo to juz inna bajka bardziej dziko i ostro bez hamulców
Po 3mmc chce sie bardzo ale palka nie chce stanąc i trzeba sie troche nameczyc zeby zolnierza postawic na bacznosc. Ale jak juz jest cacy to sex bardzo przyjemny ale orgazm oddala sie w czasie i to sporo. poprostu ciezko dojsc. czujesz ze juz juz prawie a tu nic :D i dalej i dalej no ale jakos idzie to skonczyc ;p
nie kierujcie się długością działania, poza dotykiem zwierzęcością itd empatia tez ważna :)
Emce pisze:Które z obecne RC empatogenów (nie beta Ketonów ) właśnie polecacie na noc we dwoje ?
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Co do łączenia z Sildenafilem bałbym się o serducho, ale to tylko moje odczucia, nie poparte wiedzą teoretyczną (jest w ogóle taka?)
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.