tutaj opowiadacie o swoich przeżyciach na XTC jak i legalnych odpowiednikach RC
ja nie miałem okazji jeszcze tego robić po tych specyfikach, jedynie co się mogę wypowiedzieć to o pośrednim dotyku w klubach itd
Na Krysztale, dotyk ,rozmowa całkiem miły ,czuć dreszcze ,przy każdym dotyku ,ale spodziewałem się czegoś więcej
po 6apb ,ciężko ocenić po poszeł jeszcze 5 meo mint i 25 C ,po samym 25c mam już spoko ,poszło to bardziej w empatie niz przyjemnośc z dotyku ,delektowanie się itd
Dobry wład solo to juz inna bajka bardziej dziko i ostro bez hamulców
Po 3mmc chce sie bardzo ale palka nie chce stanąc i trzeba sie troche nameczyc zeby zolnierza postawic na bacznosc. Ale jak juz jest cacy to sex bardzo przyjemny ale orgazm oddala sie w czasie i to sporo. poprostu ciezko dojsc. czujesz ze juz juz prawie a tu nic :D i dalej i dalej no ale jakos idzie to skonczyc ;p
nie kierujcie się długością działania, poza dotykiem zwierzęcością itd empatia tez ważna :)
Emce pisze:Które z obecne RC empatogenów (nie beta Ketonów ) właśnie polecacie na noc we dwoje ?
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Co do łączenia z Sildenafilem bałbym się o serducho, ale to tylko moje odczucia, nie poparte wiedzą teoretyczną (jest w ogóle taka?)
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.