tutaj opowiadacie o swoich przeżyciach na XTC jak i legalnych odpowiednikach RC
ja nie miałem okazji jeszcze tego robić po tych specyfikach, jedynie co się mogę wypowiedzieć to o pośrednim dotyku w klubach itd
Na Krysztale, dotyk ,rozmowa całkiem miły ,czuć dreszcze ,przy każdym dotyku ,ale spodziewałem się czegoś więcej
po 6apb ,ciężko ocenić po poszeł jeszcze 5 meo mint i 25 C ,po samym 25c mam już spoko ,poszło to bardziej w empatie niz przyjemnośc z dotyku ,delektowanie się itd
Dobry wład solo to juz inna bajka bardziej dziko i ostro bez hamulców
Po 3mmc chce sie bardzo ale palka nie chce stanąc i trzeba sie troche nameczyc zeby zolnierza postawic na bacznosc. Ale jak juz jest cacy to sex bardzo przyjemny ale orgazm oddala sie w czasie i to sporo. poprostu ciezko dojsc. czujesz ze juz juz prawie a tu nic :D i dalej i dalej no ale jakos idzie to skonczyc ;p
nie kierujcie się długością działania, poza dotykiem zwierzęcością itd empatia tez ważna :)
Emce pisze:Które z obecne RC empatogenów (nie beta Ketonów ) właśnie polecacie na noc we dwoje ?
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Co do łączenia z Sildenafilem bałbym się o serducho, ale to tylko moje odczucia, nie poparte wiedzą teoretyczną (jest w ogóle taka?)
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.