Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Od stycznia miałem nieciekawy okres w życiu, leciałem ciągami na metamfie, do tego ciągle jaranie czasem jakieś alko, zarywanie nocek. Trwało to do sierpnia, skończyłem ze wszystkim trawę pale może raz w miesiącu, mety już nie biorę. I na tym sie skończyło ze mam wiecznie poschizowany łeb, poza szkoła (musze jakoś zdać maturę teraz ale nauka mi wgl teraz nie idzie) nie ruszam sie z domu. Boje sie wychodzić i unikam kontaktu z ludźmi ale nie umiem racjonalnie wytłumaczyć powodu. Wszyscy uważają ze jestem dziwny ostatnio i mam ostre kongo w głowie. Zapaliłem ostatnio lufke i ten stan jeszcze bardziej sie pogorszył. Iść z tym problemem do lekarza czy sam kiedyś minie ? Boje sie trochę bo mój wujek ma schizofrenie i zaczynała mu sie w moim wieku podobnymi objawami a jest z bardzo bliskiej rodziny
  • 966 / 81 / 0
Kolejny poturbowany za pomoca wlasnych rak... Mordeuszu, jak widzisz, ze ci szkodzi, to to zostaw. Przejdz sie do psychologa, najlepiej od uzaleznien, nawin tam co cie meczy, on/ona ci powie co dalej. Tez sam sie mozesz nakrecac, z tego co piszesz to rozregulowany jestes lekko + siedzenie w domu, to sie samo nakreca. Trzymaj sie cieplo :-)
  • 677 / 1 / 0
rób jak kolega napisał + pomyśl o rozpoczęciu grubej suplementacji Twojego przeoranego łba.

aha, zielonego nie tykaj, bo ono rozpierdala głowę, moim i wielu innych zdaniem - równie skutecznie co ciężkie prochy.
delikatny jestem na zwale.
  • 4 / 1 / 0
Czytajcie ze zrozumieniem..... boże on odstawił przecież to napisał . Wasza wypowiedź brzmi bardziej jakbyś cie chcieli udowodnić coś samym sobie!!! Suplementacja jak najbardziej ogólnie witaminy( polecam centrum od A do Z+dodatkowo magnez + osobno do tego B complex czyli kompleks witamin z grupy B Tylko z głową!!! trawka w małych dawkach??
Niektore z grupy B odpowiadają za prawidłowe utrzymanie stanu psychicznego, nie pamiętam dokładnie które. Trawke jak najbardziej polecam. Zależy co palisz jak pryskane gówno to raczej odradzam i oczywiście zależy od preferencji, musisz ocenić sam. Możesz spróbować alk+ trawa lub sam alk.
Mi pomaga zawsze sama trawa do tego jakaś zielona herbatka i jest git oczywiście + suple. alko nie preferuje raczej na mnie jakoś źle działa.
Jak czujesz że cie ryje lecz nie widzisz powodu to już połowa sukcesu byle pamiętać że to stan po który nie pojawił się sam od siebie, nie starać się doszukiwać sensu w czymś co go niema. Sądząc po wypowiedziach powyżej jesteś bardziej ogarnięty w takim popierdolonym stanie od tych co próbują ci pomóc. Daruj sobie
ich cenne rady, gdy widzę ich brak czytania ze zrozumieniem to normalnie krew mnie zalewa. Ogarniesz sie dasz rade
szacunek za szczerość w stosunku do własnej osoby. Możesz też pić mleko jak lubisz uzupełni wapno i bardzo uspokaja. Zdrowa dietka bananki ryby jajeczka
białko ma duży wpływ na fizyczną regeneracje. Ogólnie zdrowa dieta wpływa na nas bardzo korzystnie, śniadanie podstawa!!! Dużo białka tuńczyk, łosoś, w ostatecznośći płatki, gorzka czekolada kakao na lepsze samopoczucie, Oby ci pykło trzymam kciuki. Oczywiście musisz to sam zweryfikować sprawdzić i ocenić. Zaznacze że mete
próbowałem kilka razy, lecz moje doświadczenie opieram na podstawie stanach po amf zakładając że po mecie te objawy nasilone są kilkukrotnie. P.S. Nie wiem
ile wychodzi ze krwi. Ponoć żurawina przyspiesza wydalanie do 75% w przypadku amf, na 90% jestem pewny że w przypadku mety zadziałą taak samo!!!!!!!! Pozdro!!
  • 966 / 81 / 0
listwa pisze:
Czytajcie ze zrozumieniem..... boże on odstawił przecież to napisał . Wasza wypowiedź brzmi bardziej jakbyś cie chcieli udowodnić coś samym sobie!!!
"Wy" jest zarezerwowane dla papieza. Szanuj innych, przeciez Ci tu nikt nie ubliza listwo :nuts: EOT
  • 45 / / 0
Witamin biorę sporo, wczoraj przypalilem z nadzieja ze po dłuższej przerwie sie uspokoję i zasnę, rozczarowałem sie bo rozwalilo mi głowę, czułem sie jakbym w innym świecie jako kto inny, oczywiście nie pomogło bo zasnąłem na godzinę o 6 dopiero a o 7 musiałem wstać. Resztę palenia wyjebalem żeby mnie nie kusiło więcej. A co do niektórych up. to nie potrzeba mi terapii :x
  • 327 / 4 / 0
Skoro piszesz ze nie potrzebujesz terapii to w czym masz problem ? Mam wrazenie ze wiekszosc ludzi ktora pisze o takich sprawach zna juz odpowiedz a tutaj oczekuje tylko poklepania po plecach. Jestes pojebany i widzisz to ? Idz na terapie. Nie jestes pojebany ? Cpaj dalej to napewno bedzie fajnie
  • 4 / / 0
Hej ja biore amfe kiedyś tzn częściej teraz już tylko methamfe czy głowa poryta i to na maxa widać skutki przynajmniej w moim przypadku...Wiecej stresow w zyciu a na początku jest ok nawet kilka dni dla mnie swiat jest wspaniały ale gdy po kilku dniach odstawiam stopniowo ilościami widze teraz inne myslenie w poważnych decyzjach...sa schizy większe leki...tłumaczone norma skutkow ubocznych mimo ze podczas takiej schizy byłam przerażona biore dalej....nie często ale w kilkudniowym ciągu. pozdrawiam
IWONKA89
  • 40 / / 0
bo wie, ze mu terapia nie pomoze, raczej czlowiek chce sam z tym wygrac nie przez kogoś, bo gdy kogos zabraknie człowiek zostaje sam, a pol zwyciestwa to niie wygrana.o.
  • 23 / / 0
Witaminy brane, wit c e i kilka innych, nie równają się nawet do owoców i warzyw, to tak jak byś jarał maczankę zamiast zielska, szybciej padniesz po maczance, ludzie którzy suplementują witaminy zamiast dostarczać ich jedzeniem szybciej umirają :P Eat good.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.