Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś będąc w klubie dostałem 2 krążki romby, które jak mniemam były na MDEA.
Po jednej tabsie bania mi weszła niewyobrażalnie mocna, jednak nie była to faza do klubu, bo byłem obezwładniony do tego stopnia (moje towarzystwo też) , że nie było mowy o żadnym tańcu, cieżko było utrzymać szklankę z sokiem. Siedzieliśmy tylko przy stoliku, praktycznie nie gadając ze sobą tylko każdy wyginał ryja i podziwiał światełka/wczuwał sie w muzykę + mocna euforia. Bardzo ciekawym elementem były przepiękne CEVy, bardzo mocno zsynchronizowane z muzyką, coś fantastycznego (będę musiał chyba przypomnieć sobie takie coś i do 6-APB wrzucić jakiegoś 2c-x). Faza dosyć krótka, moze z godzinkę i szybki powrót do normlaności Druga kulka i powrót do stanu poprzedniego.
Brał ktos czyste MDEA, to faktycznie wywołuje cevy?
MDMA nawet w dużych dawkach cevów nie wywołuje (po bardzo dużych dawkach oevy są , ale nie przypominam sobie cevó).
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.