Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nie spotkałem się z takim wątkiem, a ciekawy jestem jak to jest u was z paleniem fajek po danej substancji. Ja najmniej pale zdecydowanie po DXM i mj. Po DXM po prostu fajki maja dziwny smak i mnie rozdrażniają, po zapaleniu odczuwam lekkie swędzenie całego ciała i ciężko się w spokoju położyć. Po mary palonej z dżointa, butli, wiadra, mam już dosyć jakiegokolwiek dymu, susza w buzi itd. Za to jak jem ciasteczka, masło to jak najbardziej lubię sobie zapalić jedną, dwie fajki. Najwięcej zdecydowanie po kodeinie, od pierwszego szluga zapalonego 15-20min po wypiciu roztworu zazwyczaj zaczyna się faza, szlugi pali mi się niezwykle przyjemnie i potrafię wypalić ich tony ;-) Zazwyczaj po zapaleniu odczuwam także zwiększenie działania kody. mefa brałem raz i podobnie jak u kody papierochy lecą jak oszalałe. Lubię też palić po grzybach, szczególnie jak biorę w nocy, nie dociera do mnie żadne światło, prócz tego z księżyca i gwiazd, rozżarzony szlug wraz z dymem wygląda wtedy po prostu bajkowo. Kiedyś zdecydowanie wpisał bym w listę także alkohol, ale od jakiegoś czasu fajki średnio mi po nim smakują i pozostawiają w jamie ustnej nieprzyjemny smak, dodatkowo paląc i pijąc nieco większe ilości często odczuwam nudności.
  • 721 / 3 / 0
Popieram, po DXM każdy papieros grozi zwróceniem zawartości żołądka o ile w ogóle ona jest. Papieros wręcz dusi wtedy, nie smakuje i pali się, żeby spalić, nie dla przyjemności. Podobnie mam jak walnę za dużo tramca, nie da się papierosa do końca wypalić bo nie potrafię tak głęboko oddychać. A po kodeinie to wchodzą jak nóż w masło :-)
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 279 / 2 / 0
Krótko - szałwia. Po tym to mi się długo nie chce nic brać/pić/palić.
  • 45 / / 0
Jak dla mnie bardzo przyjemnie pali się na kodzie, zaraz jak tylko wejdzie.
Fajnie także pali się po lufce, na tzw. dojebkę.
Szkocja jasnowidząco broni narkotyków.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
  • 285 / 12 / 0
Po wszelakich stymulantach, bieda ketony, EPH, MPA, fuka. MDMA i benzofurany też maaaasa szlugow zawsze idzie :D

Po DXM pale ale nie czerpie przyjemności
  • 680 / 43 / 0
najwięcej po stymulantach, alkoholu, GBL i opio
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 2873 / 298 / 0
Najwięcej palę po alkoholu, zdecydowanie potrafię wsiąknąć całą pakę (nie pale dzień w dzień, nie jestem nałogowym palaczem ale w takowego zamieniam się po alko).

Najmniej po sajko przy których najczęściej siedzę w domu
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1188 / 5 / 0
Zdecydowanie najwięcej palę po kodeinie, wtedy papierosy smakują najlepiej, również lubię zapalić po alkoholu i benzodiazepinach. ;)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / / 0
do tej pory najwięcej paliłem po 6-APB, jednej nocy (ok 8h) będąc osoba praktycznie niepaląca (czasem na impreze do piwka 2-3 fajki) spaliłem 2 paczki goldów...po czym rano czułem się jakbym miał poparzone gardło xd
  • 13 / 1 / 0
Najwięcej się pali po nikotynie - człowiek chce tylko więcej i więcej.
Zepsuty zegarek dwa razy dziennie pokazuje właściwą godzinę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.