Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mama slonce swieci, okazja sie zbliza, wiec i wypad nad morze sie szykuje, kieruje pytanie do wszystkich was co mogliby cos zarekomendowac.
Mianowicie jakie substancje waszym zdaniem najlepiej pasuja do klimatow morskich/plazowych (slonce wali, ludzie wokol (choc mozna uciec w cichy zaulek jesli potrzeba, woda, orzezwienie), pomijajac alkohol, THC i amfetamine. Warto a moze i nie, nadmienic ze mieszkam w UK wiec aptekowe propozycje w moim wypadku odpadaja. Z gory dziekuje za pomocne wpisy:) Bywajcie.
  • 1615 / 28 / 0
Ogólnie wykluczyłeś na starcie alkohol (piwo), które jest jak dla mnie nieodłączną częścia wyopoczynku nad wodą/plażowania. Rzecz jasna zimne. W niemiłosierny upał w Polsce a już musowo na południu, jedynie piwka typu Radler. Ożeźwiają a nie kopią po bani.

Poza tym osobiście w takim skwarze jaki panuje latem nad wodą, nie wyobrażam sobie być czymś zrobiony. Momentalnie bym tam "gwoździe wbijał".

Edit:
Jak by był dostęp do cienia, to hardcore'owcy mogliby się pokusić o kwasa ;-)
  • 2775 / 39 / 0
Ja bym się pokusił nawet bez cienia :-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Co tu polecać, wszystko się nada ino trza uważasz na przegrzanie słoneczne. Piwo powinno być otwarte, a nawet być musi. To jest rozumicie podstawa. Lepiej nie mieć nielegali tak na wszelki wypadek i trza pamiętać, że na drugi brzeg jest daleko i się nie dopłynie raczej %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3129 / 26 / 0
BS pisze:
Ja bym się pokusił nawet bez cienia :-D
Dokładnie, na sun festival kwasiłem w 40 stopniowym upale i było wrażenie, ze jest chłodniej. Kwas ma jakąś unikalną cechę wspomagającą termoregulację organizmu, bo nawet jak mnie ktoś dotykał to twierdził, że jestem zadziwiająco chłodny. Oczywiście trzeba nadal pić dużo płynów i uważać, żeby się nie przyjarać, ale kwas dobry na wszystko, nawet na upał.

Nie wyobrazam sobie za to nakurwiania alkoholu przy takiej temperaturze.
High, how are you?
  • 334 / 13 / 0
A z powyższym się zgodzę. Tripowałem w dużym upale i w dodatku bardzo wysokiej wilgotności i przed zarzuceniem LSD zwyczajnie męczyłem się parnym powietrzem, a jak się wszystko rozkręciło nawet nie zauważałem jaka jest pogoda, mi było w sam raz :-)
  • 1615 / 28 / 0
No to szacunak dla was panowie za tego kartona w pełnym słońcu. Ja bym chyba odjebał.
  • 289 / 4 / 0
Jeśli alko off to ja osobiście uwielbiam i polecam gbl - zimna woda, tłok, zimny wiatr, gorąc i inne małe, a jednak czasem przeszkadzające rzeczy odchodzą w mig :old:
  • 2775 / 39 / 0
0202122 pisze:
No to szacunak dla was panowie za tego kartona w pełnym słońcu. Ja bym chyba odjebał.
No właśnie LSD ma w sobie coś wyjątkowego -jak jest upał to go zbyt mocno nie czuć a kiedy jest mróz to robi się cieplej :cheesy:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
To akurat fakt i się tego zaprzeczyć nie da. Niemniej należy uważać na przegrzanie - jeśli się nie czuje temperatury to nie znaczy, że ona nie ma wpływu na organizm. Kiedy zaburzone neuroprzekaźniki, kiedy wysoka temperatura, powinno się mieć na baczności. Udar słoneczny to nic miłego
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.