twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Odmiana: BlueBerry Automatic
Typ sadzenia: Outdoor

Tydzień temu na listkach mojej roślinki zobaczyłem takie oto anomalie:
[ external image ] [ external image ] [ external image ] [ external image ] [ external image ] [ external image ]
Używałem nawozów Biohumus Extra i Planton K zgodnie z zaleceniami.
Jaka jest przyczyna tego problemu i w jaki sposób mogę go rozwiązać?
Uwaga! Użytkownik brozynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
To sprawka owadow a nie nawozow. Nic sie nie boj zostaw jak jest, to nic nie szkodzi. No chyba ze chcesz miec picus glancus to zrob oprysk na owady ale to jest syf
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
też mi się wydaje,że to jakieś szkodniki, ale roślinkom na pewno to nie wyjdzie za dobrze, może kup jakiś środek chemiczny do zwalczania tego typu mend.
  • 61 / 1 / 0
kup jakis srodek, bo Ci to kurestwo planta stresuje, tylko nie zapomnij przed kosa zaprzestac pryskania : :-p
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.