Ale do rzeczy: osobiście podejrzewam nadaktywność nerek (jeśli coś takiego istnieje) i chciałbym się spytać, czy istnieje jakiś specyfik, który może choć trochę spowolnić ich pracę. Pamiętam że metkat z acataru zawierał także triprolidynę (choć nie wiadomo czy KMnO4 jej nie utleniło do czegoś innego, ale aby nie komplikować sytuacji załóżmy że nie) i jeśli nic nie pojebałem, to na ulotce pisało, że ta substancja może spowodować spowolnienie oddawania moczu. Coś na rzeczy było, bo na fazie chodziłem lać co parę godzin, a piłem naprawdę sporo. Nie wiem jednak czy to zasługa tej substancji czy kociaka. Uprzedzając pytania: nerki mnie nie bolą, nie sikam na zielono i mój mocz nie świeci w ciemności.
Jeśli ktoś jest w stanie coś doradzić to zamieniam się w słuch :listen:
ale jeśli szukasz narkotyku po którym nie będziesz lał co chwila to proponuje heroinię wtedy jak dobrze się postarasz to ani razu w dniu nie bedziesz musiał iść się odlać a jak coś to max 1-2 . śrać też nie będziesz musiał - skoro Ci to sprawia taki problem .... hehe oczywiście to wszystko to jeden wielki joke.
Blu pisze:Bierzesz jakieś dragi lub leki w tej chwili?
Blu pisze:Od mefedronu mogłeś dostać zapalenia pęcherza/nerek które już przeszło ale pozostawiło jakieś uszkodzenia fizyczne tych narządów.
Blu pisze:Może też mieć to podłoże psychiczne, nadmierne wydzielanie moczu to reakcja organizmu na stres/lęk. Jak tam z twoją psychą , masz jakieś problemy?
czarny3211 pisze:najlepiej to idz do lekarza tutaj Ci nikt nie pomoże z czymś takim i pytanie narkomanów o takie sprawy wydaje się troche głupie.
Zadaj to pytanie na commed, tam szybko dostaniesz jakąś konkretną odpowiedź i wiec że lepiej szybciej niż oszczędzać i zrobić sobie większe kuku.
Może masz jakieś zaburzenia w gospodarce wodno-elektrolitowej? Możesz spróbować tu ostro zadziałać, a później odstawić napar i sprawdzić efekty.
Zkurczak pisze:Spróbuję tej szałwi, bo wydaję mi się że metoksetamina spowodowała u mnie jakieś uszkodzenie ukłądu moczowego. Sikam przynajmniej 9 razy dziennie, zwłaszcza wieczorami, mocz mam ciemniejszy niż przed moją przygodą z narkotykami i bardziej mętny. Bać się czy nie?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.