Ale do rzeczy: osobiście podejrzewam nadaktywność nerek (jeśli coś takiego istnieje) i chciałbym się spytać, czy istnieje jakiś specyfik, który może choć trochę spowolnić ich pracę. Pamiętam że metkat z acataru zawierał także triprolidynę (choć nie wiadomo czy KMnO4 jej nie utleniło do czegoś innego, ale aby nie komplikować sytuacji załóżmy że nie) i jeśli nic nie pojebałem, to na ulotce pisało, że ta substancja może spowodować spowolnienie oddawania moczu. Coś na rzeczy było, bo na fazie chodziłem lać co parę godzin, a piłem naprawdę sporo. Nie wiem jednak czy to zasługa tej substancji czy kociaka. Uprzedzając pytania: nerki mnie nie bolą, nie sikam na zielono i mój mocz nie świeci w ciemności.
Jeśli ktoś jest w stanie coś doradzić to zamieniam się w słuch :listen:
ale jeśli szukasz narkotyku po którym nie będziesz lał co chwila to proponuje heroinię wtedy jak dobrze się postarasz to ani razu w dniu nie bedziesz musiał iść się odlać a jak coś to max 1-2 . śrać też nie będziesz musiał - skoro Ci to sprawia taki problem .... hehe oczywiście to wszystko to jeden wielki joke.
Blu pisze:Bierzesz jakieś dragi lub leki w tej chwili?
Blu pisze:Od mefedronu mogłeś dostać zapalenia pęcherza/nerek które już przeszło ale pozostawiło jakieś uszkodzenia fizyczne tych narządów.
Blu pisze:Może też mieć to podłoże psychiczne, nadmierne wydzielanie moczu to reakcja organizmu na stres/lęk. Jak tam z twoją psychą , masz jakieś problemy?
czarny3211 pisze:najlepiej to idz do lekarza tutaj Ci nikt nie pomoże z czymś takim i pytanie narkomanów o takie sprawy wydaje się troche głupie.
Zadaj to pytanie na commed, tam szybko dostaniesz jakąś konkretną odpowiedź i wiec że lepiej szybciej niż oszczędzać i zrobić sobie większe kuku.
Może masz jakieś zaburzenia w gospodarce wodno-elektrolitowej? Możesz spróbować tu ostro zadziałać, a później odstawić napar i sprawdzić efekty.
Zkurczak pisze:Spróbuję tej szałwi, bo wydaję mi się że metoksetamina spowodowała u mnie jakieś uszkodzenie ukłądu moczowego. Sikam przynajmniej 9 razy dziennie, zwłaszcza wieczorami, mocz mam ciemniejszy niż przed moją przygodą z narkotykami i bardziej mętny. Bać się czy nie?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.