...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 151 / 1 / 0
witam zakladam watek poniewaz probuje raz na zawsze rzucic to scierwo.. A wiec napisze wam jak to sie zaczelo. Czerwiec 2012 przegladajac watki na (h) natknalem sie jak zrobic kota z p-efki . Wiec pobieglem do apteki i tak sie zaczelo raz drugi trzeci w lipcu bylem juz wjebany grubo w kota.. ranilem swoja rodzine tym ze robie kota przy nich i to bardzo.. Od lipca zaczely sie ciagle klamstwa ze np ide z dziewczyna do kina zeby tylko zdobyc siano na temat.. Az wkoncu zaczely sie drobne kradzieze z aptek.. Byl okres ze nie bralem okolo 2 miesiecy i wystarczyl jeden impuls by znowu wpasc w ciag.. I do teraz okradalem apteki dziennie szlo 5 paczek.. Mam wyrzuty sumienia ale poprostu chcialem czuc sie normalnie :x czuje sie jak wrak jestem juz 7 dzien w ciagu z jednym dniem przerwy w niedziele bo otwarte sa tylko apteki z ktorych kroilem..wczoraj 1 raz zapodalem w kabel kota dzis tez... wyrzucilem juz strzykawki wylalem ocet i wysypalem kalium..mam nadzieje ze za mocna deprecha po zaprzestaniu brania mnie nie dopadnie :s . Jutro mam wizyte u psychiatry ale wstyd mi bylo powiedziec ze cpam . Mam 2 opakowania paroksetyny i od jutra zamierzam leczyc sie..trzymajcie kciuki robie to dla siebie czas otworzyc oczy i zrozumiec ile zlego i ile dobrych chwil w zyciu stracilem... Pozdrawiam
  • 554 / 14 / 0
Chcesz sobie pomóc, a wstydzisz się powiedzieć psychiatrze o tym, że ćpasz? Wstyd powinno być Ci za to, że doprowadziłeś do takiego uzależnienia, a właśnie wyjście z tego pomoże Ci odzyskać "honor", czy jak to tam sobie nazwiesz. Sam sobie raczej nie poradzisz, bo z tego co napisałeś wynika, że Twoja silna wola leży i kwiczy. Zasięgnij profesjonalnej pomocy.. A co do depresji, to trochę naiwne, że liczysz, że "za mocna cie nie dopadnie". Nawet jednorazowe zejście z bk jest chujowe, a co dopiero po rocznym ciągu. :/

Wyrzucenie strzykawek nie powstrzyma Cię przed kolejnym strzałem. :O Naprawdę, jeśli chcesz z tym skończyć, to miej świadomość, że działając na własną rękę możesz sprawy pogorszyć.

W ogóle, Twoje działania wskazują na to, że w sumie wszystko było Ci obojętne... Robiłeś za każdym razem porządna ekstrakcję, czy wizja białaczki Cię nie ruszała?
  • 522 / 4 / 0
Paroxetyna to ci sie na nic nie przyda. Nawet jak byś ją na kilogramy wpierdalał.Gospodarke Dopaminową masz zjebaną przez tego kota też go waliłem bez opamietania aż wkoncu się opamietałem i już 4 miechy go nie tykam a bralem prawie rok. Żeby skrucić ci meki w szukaniu odpowiedniego leku przez psychiatre to wenlafaksyna 225mg +mirtazapina 30mg i fluanksol 1mg to ci napewno pomoże.
  • 11 / / 0
Kilka dni gorszego nastroju i problemów z koncentracją - jeśli na prawdę chcesz rzucić - w tym czasie nie weźmiesz i uwolnisz się od tego. Jeśli to iluzja, którą sobie stworzyłeś na chwilę, wpierdolisz się dalej. Coś co działa na układ dopaminergiczny uzależnia psychicznie - kwestia poradzenia sobie z nałogiem to podejście psychiczne, jeśli na prawdę chce to rzucisz. Jak już poradzisz sobie ze sobą - standard: jakaś forma sportu, zielona herbatka, nauka\praca itd. Po co żreć SSRI\SNRI ? Syf, który na dłuższą metę powoduje większe problemy niż sam metkat imo. Jeśli masz dobrą motywację nie potrzebujesz tego.
Za okradanie aptek mogą ci wytoczyć sprawę za kradzież ze skutkiem ciągłym, jeśli w sumie przekroczyłeś 250zł. Za miecha, dwa moze 5 przyjdą panowie w mundurkach, na dołek i sprawa w toku... a jeśli na wielu kamerach jesteś tak samo ubrany i te apteki są nieopodal ciebie to bądź tego pewien.
Bluelight

Jeśli znasz angielski - polecam to forum - bardzo rzetelne źródło informacji od ludzi z całego świata - jest tam dużo więcej oraz bardziej szczegółowych info niż na [h]
  • 72 / / 0
@mathia11

Jak kota chcesz rzucić do IMO przydało by się ten awatar zmienić na inny niż acatar czy związany z metkatem nie sądzisz. Jest to tylko moja skromna opinia zrobisz jak uważasz. Temat z przed miesiąca nie wiem czy rzuciłeś życzę
ci aby się udało. Nie ćpaj w pustym przeświadczeniu że to ostatni raz ani nie doszukuj się pozywnych cech w tym przypadku w kocie tylko przemyśl sobie jak oddaliłeś się od stanu w jakim byłeś przed ćpaniem. Wiem że to trudne jakiś drag przejmuje kontrole nad człowiekiem ale ludzie od zawsze przerywają i zwyciężają więc troche silnej woli
i świadomości że się uda a wygrasz. :-)
  • 149 / 3 / 0
od siebie: idz do psychiatry i psychologa. dr niech ci przypisze wellbutrin, buproprion. on pomaga na ciśnienia. taki troche 'bloker' bo nie chce sie aż tak tego kota
ban
  • 91 / 4 / 0
Mi zawsze kodeina pomagala na cisnienie ale to krotka droga zeby sie z jednego wjebac w drugie, chociaz z dwojga zlego juz chyba opio lepsze od kota, jesli nie napierdala sie ich w kabel. Psychodeliki odpowiednio brane tez powinny pomóc zastanowic sie doglebnie i zrozumiec ze nie warto.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.