Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 4 / 0
Czy wspólne ćpanie według was jakoś specyficznie wpływa na relacje.
Jak to powiedział znajomy "Bo jak się razem ćpaało..."
Jakie są według Was ćpuńskie przyjaźnie?
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 640 / 7 / 0
U mnie jest tak że jeden ziomek może wiedzieć że kiedyś z drugim ziomem łoiłem proch ale że mi dalej załatwia to już nie.

po co ten cytat? | idk
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2013 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: !
  • 414 / 4 / 0
Brak zaufania?
  • 640 / 7 / 0
Są ze sobą tylko na 'cześć" obaj pokryminałach co mnie nie spotkalo ale to wyczaisz czy nie masz telefonu na podsłuchu?Do siebie nic nie mają wpadają do mnie o różnych porach z jednym jestem na ustawke drugi to mój sąsiad zza dzrwi obok i tak to się kręci.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2013 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 4 / 0
Boże, sieka nie pisz baranie tu takich rzeczy!
  • 640 / 7 / 0
Dlaczego baranie
  • 112 / 2 / 0
Ćpuńska przyjaźń zawsze wporzo. Wspólne przygody zawsze cementują więzi między lućmi, a ćpanie to taka jakby przygoda %-D Im więcej się wspólnie przeżyje, tym więź jest mocniejsza. Im więź jest mocniejsza, tym więcej się wspólnie przeżyje w przyszłości. :old:
Jestem synem króla sedesów
  • 640 / 7 / 0
Ale ja jestem z Lublina co mam gibać na pociąg poznać jakąś jak się wydaje fajną pannę a dlaczego nie spotkamy się w pół drogi bo pociągi by się zderzyły taki kawał prosto ze zrytego dekla nie utrzymuję z wami kontaktów bo mam swoje otoczenie w którym się dobrze czuje.Tak poza tym jestem spod znaku wagi nie barana staram się pisać jak najwięcej na swój temat ale wiadomo mitingi to mitingi i tych czasów nic nie skreśli na Szacun trzeba sobie zasłużyć ja to wiem ale jestem w 100% pewny że kompetentny to tutaj nigdy nie będę mam zbyt zryty dekiel i za małe jeszcze doświadczenie w kanał nie dawałem i nie zamierzam co najwyżej kiedyś domięśniowo.Niucham ścierwo biore kodeinę szamie acodin palę zioło poza tym diazepam temazepam i clonazepam.A i jeszcze antydepresanty biore czasem depakine mam olanzapine ale to tak z braku laku jak już krucho z portfelem chlorprotixen może będe miał jak się udam do swojego neurologa.Co jeszcze chcielibyście o mnie wiedzieć żeby się zintegrować?
P.S.Przepraszam za błędy w pisowni.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2013 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 92 / / 0
Wg mnie ćpuńskie przyjaźnie są bardzo dobrą rzeczą - ale przede wszystkim wtedy, kiedy przyjaźń zaczęła się przed ćpaniem. wtedy przyjaciel kontroluje ciebie, a ty jego; zawsze ma się ciekawe s&s; łatwiej zdobyć kasę na dragi i sporo pozytywów jeszcze by się znalazło ;).
  • 2878 / 100 / 0
Wspólna troska i zaufanie do współpodróżnika - świetne s&s
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.