Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 4 / 0
Czy wspólne ćpanie według was jakoś specyficznie wpływa na relacje.
Jak to powiedział znajomy "Bo jak się razem ćpaało..."
Jakie są według Was ćpuńskie przyjaźnie?
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 640 / 7 / 0
U mnie jest tak że jeden ziomek może wiedzieć że kiedyś z drugim ziomem łoiłem proch ale że mi dalej załatwia to już nie.

po co ten cytat? | idk
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2013 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: !
  • 414 / 4 / 0
Brak zaufania?
  • 640 / 7 / 0
Są ze sobą tylko na 'cześć" obaj pokryminałach co mnie nie spotkalo ale to wyczaisz czy nie masz telefonu na podsłuchu?Do siebie nic nie mają wpadają do mnie o różnych porach z jednym jestem na ustawke drugi to mój sąsiad zza dzrwi obok i tak to się kręci.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2013 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 4 / 0
Boże, sieka nie pisz baranie tu takich rzeczy!
  • 640 / 7 / 0
Dlaczego baranie
  • 112 / 2 / 0
Ćpuńska przyjaźń zawsze wporzo. Wspólne przygody zawsze cementują więzi między lućmi, a ćpanie to taka jakby przygoda %-D Im więcej się wspólnie przeżyje, tym więź jest mocniejsza. Im więź jest mocniejsza, tym więcej się wspólnie przeżyje w przyszłości. :old:
Jestem synem króla sedesów
  • 640 / 7 / 0
Ale ja jestem z Lublina co mam gibać na pociąg poznać jakąś jak się wydaje fajną pannę a dlaczego nie spotkamy się w pół drogi bo pociągi by się zderzyły taki kawał prosto ze zrytego dekla nie utrzymuję z wami kontaktów bo mam swoje otoczenie w którym się dobrze czuje.Tak poza tym jestem spod znaku wagi nie barana staram się pisać jak najwięcej na swój temat ale wiadomo mitingi to mitingi i tych czasów nic nie skreśli na Szacun trzeba sobie zasłużyć ja to wiem ale jestem w 100% pewny że kompetentny to tutaj nigdy nie będę mam zbyt zryty dekiel i za małe jeszcze doświadczenie w kanał nie dawałem i nie zamierzam co najwyżej kiedyś domięśniowo.Niucham ścierwo biore kodeinę szamie acodin palę zioło poza tym diazepam temazepam i clonazepam.A i jeszcze antydepresanty biore czasem depakine mam olanzapine ale to tak z braku laku jak już krucho z portfelem chlorprotixen może będe miał jak się udam do swojego neurologa.Co jeszcze chcielibyście o mnie wiedzieć żeby się zintegrować?
P.S.Przepraszam za błędy w pisowni.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2013 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 92 / / 0
Wg mnie ćpuńskie przyjaźnie są bardzo dobrą rzeczą - ale przede wszystkim wtedy, kiedy przyjaźń zaczęła się przed ćpaniem. wtedy przyjaciel kontroluje ciebie, a ty jego; zawsze ma się ciekawe s&s; łatwiej zdobyć kasę na dragi i sporo pozytywów jeszcze by się znalazło ;).
  • 2879 / 101 / 0
Wspólna troska i zaufanie do współpodróżnika - świetne s&s
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.